Winter Fun Pakket 7

3.775,00
(excl. BTW)
4.567,75
(incl. BTW)
In Winkelwagen
Opties bekijken

Producteigenschappen

Lengte 2200 cm
Breedte 350 cm
Hoogte 500 cm
Overdekt Nee
Stroomverbruik: 2x 1100 / 2x 3500watt (230V)

Omschrijving

Wij maken jouw winter evenement compleet en uniek!

We maken het organiseren van een winter evenement graag simpel voor je! Je haalt letterllijk een compleet verzorgd winterplein in huis met onze Mobile Tube Slide, Kids Knutselterras, Levensgrote Sneeuwbol en de Winterse Uitdeelstand. Wanneer je dit winter fun pakket huurt, zorgen we uiteraard voor de op- en afbouw van de materialen en ontzorgen we je volledig met onze enthouasiaste activiteitenbegeleiders. Standaard huur je dit winter fun pakket voor 4 aaneengesloten uren. Dit pakket is ook uitermate geschikt voor meerdaagse evenementen. Vraag hiervoor naar de gunstige voorwaarden en tarieven.

Standaard inbegrepen bij deze activiteit:
1 Mobile Tube Slide
1 Winterse Uitdeelstand (chocomel of wafellolly's)
1 Levensgrote Snowglobe
1 Kids Knutselterras met activiteit naar keuze
6 Enthousiaste activiteitenbegeleiders.

Praktische informatie

Hieronder vind je praktische informatie over het huren van het Winter Fun Pakket met de Mobile Tube SlideLevensgrote SneeuwbolKids Knutsel Terras en de Winterse Uitdeelstand. Wij adviseren je om de locatie, waar je deze activiteit wilt plaatsen, op te meten om te voorkomen dat deze niet past of beschadigd raakt tijdens het gebruik. Deze activiteit maakt gebruik van twee stroomaansluitingen welke door jou verzorgd dienen te worden.

Compleet verzorgd winter evenement

Op het moment dat je een Winter Fun Pakket bij ons huurt zorgen wij ervoor dat je nergens meer naar om hoeft te kijken. Onze medewerkers zijn opgeleid om onze activiteiten op een professionele manier op te bouwen, te begeleiden en weer af te breken. Onze kerst en winter pakketen zijn uitermate geschikt voor in een winkelcentrum, tijdens een winter festival, kerstmarkt of een ander soort winter evenement.

Jouw partner voor unieke winter attracties

Wij zijn dé leverancier van de meest unieke en spraakmakende winter en kerst attracties voor Nederland en België. Naast de complete pakketten voor winter evenementen kun je onze winter attracties uiteraard ook los boeken of combineren zoals jij dat wilt. We denken graag met je mee om jouw winter evenement spraakmakend te maken. Alle winter attracties voldoen aan de strengste veiligheidsnormen en worden gekeurd door TÜV Nederland. De winter attracties van YP-Events zijn altijd schoon, droog en in top conditie.

Kerst en Winter entertainment boeken

Je boekt bij YP-Events het leukste kerst- en winterentertainment voor een winkelcentrum, evenement of bedrijfsfeest. Wil je hoogwaardig kerst- of winterentertainment boeken maar twijfel je bij het maken van een keuze? Wij helpen je graag bij het boeken van het juiste entertainment voor een winter- of kerstevenement. Uiteraard is het ook mogelijk om kerst- en winterentertainment te combineren met een van onze unieke winterattracties of winteractiviteiten