Kids Knutselterras Kerst

Aantal:
895,00
excl. BTW
1.082,95
incl. BTW
In Winkelwagen

Producteigenschappen

Lengte
600 cm
Breedte
400 cm
Hoogte
300 cm
Stroomverbruik:
1x 1000watt (230V)

Omschrijving

Kerst Kids Knutsel Terras - De leukste kerst knutsel activiteiten!

Knutsel Terras boeken als activiteit voor jouw kerst evenement? Je huurt bij YP-Events de leukste knutsel activiteiten voor jouw winkelcentrum of andere locatie. Onze Knutsel Terrassen worden geleverd inclusief mooi decorframe, tafels/bankjes, verlichting en muziek in thema! Schuif gezellig aan bij het knutselterras waarvan je zelf de activiteit kunt kiezen. Het Kids Knutsel Terras kan worden geleverd in ieder gewenst thema en zelfs worden voorzien van jouw eigen logo of huisstijl. 

Kies uw kerst knutsel activiteit

Bij het boeken van een Kids Knutselterras voor kerst kies je zelf de activiteit die we meebrengen. Staat jouw favoriete knutelactiviteit er niet tusen? Neem gerust contact met ons op om de mogelijkheden te bespreken. Bijna alles is mogelijk!

Knustel activiteiten voor kerst:
- Kerstsok versieren
- Kerstballen versieren
- 3D kerstman of kerstboom maken
- Kerstfiguren sleutelhanger maken

Compleet verzorgd

Op het moment dat je het Kids Knutsel Terras bij ons huurt zorgen wij ervoor dat je nergens meer naar om hoeft te kijken. Onze enthousiaste medewerkers zijn opgeleid om deze knutselactiviteit op een professionele manier op te bouwen, te begeleiden en weer af te breken. Knutselactiviteiten worden standaard geleverd inclusief alle benodigde materialen zoals bankjes, tafels, decorframe, verlichting en achtergrondmuziek.

Kerst entertainment boeken

Bij YP-Events kun je terecht voor nog meer leuke kerst attracties en kerst entertainment. Wij helpen je graag bij het samenstellen van leuke combinaties om jouw kerst evenement tot een groot succes te maken. Advies nodig bij het kiezen van het juiste entertainment voor jouw kerst evenement? Neem gerust contact met ons op voor vrijblijvend advies.

Kids Events voor winkelcentra

Je vind op onze website een compleet aanbod aan unieke Kids Events voor in een winkelcentrum. Deze Kids Events bieden we aan in verschillende thema's en worden continu aangevuld. Op zoek naar een complete invulling van jouw (kinder)evenementen voor een winkelcentrum? Met ruim 15 jaar ervaring op het gebied van attractieverhuur en het organiseren van spraakmakende evenementen voor winkelcentra denken we graag met je mee om unieke evenementen en acties te organiseren die aansluiten bij de doelgroep van het winkelcentrum.