Winterse Uitdeelstand (Chocomel)

650,00
(excl. BTW)
786,50
(incl. BTW)
In Winkelwagen
Opties bekijken

Producteigenschappen

Lengte 250 cm
Breedte 100 cm
Hoogte 300 cm
Overdekt Ja
Stroomverbruik: 1x 3500watt (230V)

Omschrijving

Heerlijke warme chocolademelk bij onze winterse uitdeelstand!

Wie houdt er niet van een heerlijke kop warme chocolademelk? Wij trakteren je gasten vanuit de sfeervolle winterse uitdeelstand op deze heerlijke winterse lekkernij. De Winterse Uitdeelstand met warme chocolademelk is zowel binnen als buiten prima inzetbaar en wordt altijd geleverd inclusief enthousiaste begeleider en maximaal 500 kopjes warme chocolademelk. We kunnen het uitdelen van warme chocolademelk ook personaliseren met bijvoorbeeld bedrukte bekertjes of een logo aangebracht op de uitdeelstand. Neem hiervoor contact met ons op.

Praktische informatie

Hieronder vind je praktische informatie over het huren van de Winterse Uitdeelstand. Wij adviseren je om de locatie, waar je de attractie wilt plaatsen, op te meten om te voorkomen dat de attractie niet past of beschadigd raakt tijdens het gebruik. Houd naast de afmetingen van de attractie altijd rekening met de lengte van het transport en benodigde vrije ruimte rondom de attractie. De Winterse Uideelstand maakt gebruik van één stroomaansluiting welke door de huurder verzorgd dient te worden.

Bezorging en op- en afbouw

Het is niet mogelijk om dit product zelf af te halen. Wij zorgen dat de uitdeelstand wordt opgebouwd, afgebroken en begeleid. Het bezorgtarief wordt berekend op basis van het aantal gereden kilometers. Je huurt de Winterse Uitdeelstand standaard voor 4 aaneengesloten uren inclusief enthousiaste begeleider. Indien je deze attractie langer wilt huren kun je dit eenvoudig aangeven bij het bevestigen van je bestelling.

Compleet verzorgd

Op het moment dat je deze uitdeeltand bij ons huurt zorgen wij ervoor dat je nergens meer naar om hoeft te kijken. Onze medewerkers zijn opgeleid om onze attracties op een professionele manier op te bouwen, te begeleiden en weer af te breken. Deze attractie is tevens volledig te personaliseren met een logo of huisstijl. Neem hiervoor vrijblijvend contact met ons op.

Veiligheid 

Onze Winterse Uitdeelstan is een attractie van absolute top kwaliteit. Wij kiezen er bewust voor uitsluitend attracties van de allerbeste kwaliteit te laten produceren zodat we je gegarandeerd de beste kwaliteit kunnen leveren. Springkussens en attracties die je bij ons huurt voldoen altijd aan de strengste veiligheidsnormen en worden gekeurd door TÜV Nederland. De springkussens en attracties van YP-Events zijn altijd schoon, droog en in top conditie.

Dichtbij een attractie huren

Dichtbij een attractie huren? YP-Event is de attractie verhuurder van het Groene Hart. Je huurt voordelig een attractie in Gouda, Waddinxveen, Alphen aan den Rijn, Boskoop, Reeuwijk, Moerkapelle, Zevenhuizen, Bodegraven, Moordrecht, Haastrecht, Benthuizen, Zoetermeer en Nieuwerkerk aan den IJssel. Uiteraard verhuren we ook attracties en springkussens in de regio Rotterdam, Den Haag, Utrecht, de rest van Nederland en België.