Winterse Uitdeelstand (Chocomel)

Winterse Uitdeelstand (Chocomel)
>
  • Winterse Uitdeelstand (Chocomel)
<

Producteigenschappen

Lengte
250 cm
Breedte
100 cm
Hoogte
300 cm

Omschrijving

Heerlijke warme chocolademelk bij onze winterse uitdeelstand!

Wie houdt er niet van een heerlijke kop warme chocolademelk? Wij trakteren uw gasten vanuit de sfeervolle winterse uitdeelstand op deze heerlijke winterse lekkernij. De Winterse Uitdeelstand met warme chocolademelk is zowel binnen als buiten prima inzetbaar en wordt altijd geleverd inclusief enthousiaste begeleider, 500 kopjes warme chocolademelk en 2 tafels met 4 bankjes waaraan uw gasten gezellig kunnen aaschuiven. We kunnen het uitdelen van warme chocolademelk ook personaliseren met bijvoorbeeld bedrukte bekertjes of uw logo aangebracht op de uitdeelstand. Neem hiervoor contact met ons op.

Praktische informatie

Hieronder vindt u praktische informatie over het huren van de Survival Rope Mobile. Wij adviseren u om de locatie, waar u de attractie wilt plaatsen, op te meten om te voorkomen dat de attractie niet past of beschadigd raakt tijdens het gebruik. Houdt naast de afmetingen van de attractie altijd rekening met de lengte van het transport en benodigde vrije ruimte rondom de attractie. De Survival Rope Mobile maakt gebruik van één stroomaansluiting welke door u verzorgd dient te worden.

Bezorging en op- en afbouw

Het is niet mogelijk om dit product zelf af te halen. Wij zorgen dat het mobiele klimpark wordt opgebouwd, afgebroken en begeleid. Het bezorgtarief wordt berekend op basis van het aantal gereden kilometers. U huurt de Survival Rope Mobile standaard voor 5 aaneengesloten uren inclusief enthousiaste begeleiders. Indien u deze attractie langer wilt huren kunt u dit eenvoudig aangeven bij het bevestigen van uw bestelling.

Compleet verzorgd

Op het moment dat u dit mobiele klimpark bij ons huurt zorgen wij ervoor dat u nergens meer naar om hoeft te kijken. Onze medewerkers zijn opgeleid om onze attracties op een professionele manier op te bouwen, te begeleiden en weer af te breken. Deze attractie is tevens volledig te personaliseren met uw logo of huisstijl. Neem hiervoor vrijblijvend contact met ons op.

Veiligheid 

Onze Survival Rope Mobile is een attractie van absolute top kwaliteit. Wij kiezen er bewust voor uitsluitend attracties van de allerbeste kwaliteit te laten produceren zodat we u gegarandeerd de beste kwaliteit kunnen leveren. Springkussens en attracties die u bij ons huurt voldoen altijd aan de strengste veiligheidsnormen en worden gekeurd door TÜV Nederland. De springkussens en attracties van YP-Events zijn altijd schoon, droog en in top conditie.

Dichtbij een attractie huren

Dichtbij een attractie huren? YP-Event is de attractie verhuurder van het Groene Hart. U huurt voordelig een attractie in Gouda, Waddinxveen, Alphen aan den Rijn, Boskoop, Reeuwijk, Moerkapelle, Zevenhuizen, Bodegraven, Moordrecht, Haastrecht, Benthuizen, Zoetermeer en Nieuwerkerk aan den IJssel. Uiteraard verhuren we ook attracties en springkussens in de regio Rotterdam, Den Haag, Utrecht, de rest van Nederland en België.

Extra Productopties

25,00

Excl. BTW

Afmetingen: 0.40 x 0.29 meter. Sneeuwmachine voor kleine evenementen.