Schaatsbaan 150m²

2.500,00
(excl. BTW)
3.025,00
(incl. BTW)
Offerte aanvragen
Opties bekijken

Producteigenschappen

Lengte 1500 cm
Breedte 1500 cm
Capaciteit 88 paar schaatsen incl.
Stroomverbruik: n.v.t.

Omschrijving

Mobiele Schaatsbaan huren? - Wij verhuren mobiele kunststof schaatsbanen voor evenementen!

Schaatsbaan huren voor jouw evenement? Bij YP-Events huur je een professionele kunststof schaatsbaan of ijsbaan voor alle soorten evenementen, zowel binnen als buiten. Schaatsen op je eigen schaatsbaan geeft een bijzondere ervaring. Het huren van een schaatsbaan kan al vanaf 1 dag, maar is uiteraard ook mogelijk voor een langere periode. Met meer dan 3000m2 aan mogelijkheden zijn we graag jouw partner voor het realiseren van een schaatsbaan op locatie. Onze synthetische schaatsbanen zijn van de allernieuwste generatie en in absolute top conditie. Hiermee garanderen wij je de allerbeste schaatservaring, kwaliteit en service.

- De vermelde prijs is op basis van 1 dag, inclusief boarding en schaatsen maar exclusief ondervloer en transportkosten. 
  Langere periode huren? Vraag vrijblijvend een offerte aan voor de scherpste tarieven!

Huur een tijdelijke schaatsbaan

Een kunststof schaatsbaan huren zorgt voor veel voordelen ten opzichte van 'echt ijs'. Wanneer je een voordelige milieuvriendelijke schaatsbaan wilt huren is de kunststof schaatsbaan de ideale oplossing. Eenvoudig te plaatsen op vrijwel iedere locatie. De huurperiode kan variëren van één dag tot meerdere weken en dit tegen uiterst aantrekkelijke condities. Je huurt bij ons altijd een schaatsbaan compleet met boarding en schaatsen. Zo krijg je nooit verrassingen achteraf!

Overdekte schaatsbaan huren

Een overdekte schaatsbaan huren? Compleet verzorgd met licht, geluid en decoratie? Werkelijk alles is mogelijk! We faciliteren graag een professionele tent met voldoende ruimte voor schaatsuitgifte en eventuele horeca. De complete overspanning zorgt er voor dat er geen palen of hindernissen op de ijsbaan geplaatst hoeven te worden. De door ons geleverde tenten voldoen aan de strenge Europese wetgeving en zijn voorzien van de verplichte bouwboeken en certificaten. Ook de inrichting van een overdekte schaatsbaan kun je aan ons overlaten, denk hierbij aan professionele en sfeervolle verlichting, geluidsinstallatie en winterse decoratie om jouw schaatsbaan nét even sfeervoller te maken.

Compleet verzorgd

Op het moment dat je een schaatsbaan of ijsbaan bij ons huurt zorgen we voor de opbouw, afbouw en duidelijke instructie over het gebruik en onderhoud van de schaatsbaan. Wij ontzorgen je volledig en zorgen ervoor dat wanneer je bij ons een schaatsbaan of ijsbaan huurt, je nooit verrassingen en extra kosten achteraf krijgt. Of het nu gaat om een schaatsbaan voor één dag, een week of een maand, op basis van uw wensen maken we graag vooraf een compleet voorstel met overzichtelijke tarieven en voorwaarden.

Verhuur van winter attracties

Naast het huren van een schaatsbaan kun je bij ons ook terecht voor het huren van andere winter attracties zoals de Levensgrote SnowglobeKinder Kersttrein of de Mobiele Snowtube Glijbaan. Als full-service leverancier voor winter attracties leveren we naast unieke en spectaculaire attracties ook houten chalets, nostalgische houten kramen, sneeuwmachines en compleet verzorgde winterpleinen voor winkelcentra, bedrijfsfeesten en evenementen. Kortom, een compleet pakket aan diensten die jou als organisator helemaal ontzorgt!


Offerte aanvragen

Bedankt voor het aanvragen van een offerte. Wij nemen zo spoedig mogelijk contact met u op.
Er is iets mis gegaan met verzenden, probeer het alstublieft opnieuw.

Uw naam is verplicht.

Een e-mailadres is verplicht.

Het e-mailadres heeft geen geldig formaat.

Een telefoonnummer is verplicht.

Het telefoonnummer heeft geen geldig formaat.