Kerst Kindertrein

1.095,00

excl. BTW

Kerst Kindertrein
>
  • Kerst Kindertrein
  • Kerst Kindertrein
  • Kerst Kindertrein
<

Producteigenschappen

Capaciteit
24 kinderen

Omschrijving

Kerst Kindertrein huren? De enige echte elektrische kerst trein voor uw winter evenement

De Kerst Kindertrein op uw evenement? Deze prachtig gedecoreerde kinder kersttrein biedt plaatst aan 24 kinderen en rijd zowel binnen als buiten zijn rondjes. Onze enthousiaste machinst zorgt voor een veilige rit op iedere locatie. De Kerst Kindertrein is o.a. geschikt voor in een winkelcentrum of tijdens een winter evenement. De kinder kersttrein huren voor een langere periode of voorzien van uw eigen reclame? Ook dit behoort tot de mogelijkheden.

Praktische informatie

Hieronder vindt u praktische informatie over het huren van de Kerst Kindertrein. Wij adviseren u om de locatie, waar u de attractie wilt plaatsen, op te meten om te voorkomen dat de attractie niet past of beschadigd raakt tijdens het gebruik. Houdt naast de afmetingen van de attractie altijd rekening met de lengte van het transport en benodigde vrije ruimte rondom de attractie. Voor de Kinder Kersttrein is géén stroomaansluiting nodig.

Bezorging en op- en afbouw

Het is niet mogelijk om dit product zelf af te halen. Wij zorgen dat de Kerst Kindertrein wordt opgebouwd, afgebroken en begeleid. Het bezorgtarief wordt berekend op basis van het aantal gereden kilometers. Dit kunt u eenvoudig zelf berekenen wanneer u het product toevoegd aan uw winkelwagen. U huurt de Kerst Kindertrein standaard voor 4 aaneengesloten uren inclusief enthousiaste machinist. Indien u deze kindertrein langer wilt huren kunt u dit eenvoudig aangeven bij het bevestigen van uw bestelling.

Compleet verzorgd

Op het moment dat u de Kerst Kindertrein bij ons huurt zorgen wij ervoor dat u nergens meer naar om hoeft te kijken. Onze medewerkers zijn opgeleid om onze attracties op een professionele manier op te bouwen, te begeleiden en weer af te breken. De Kerst Kindertrein wordt standaard geleverd inclusief practhige winter/kerst decoraties, kleine station en enthousiaste machinist.

Veiligheid 

De Kinder Kersttrein is een attractie van absolute top kwaliteit. Wij kiezen er bewust voor uitsluitend attracties van de allerbeste kwaliteit te laten produceren zodat we u gegarandeerd de beste kwaliteit kunnen leveren. Springkussens en attracties die u bij ons huurt voldoen altijd aan de strengste veiligheidsnormen en worden gekeurd door TÜV Nederland. De springkussens en attracties van YP-Events zijn altijd schoon, droog en in top conditie.

Dichtbij een kindertrein huren

Dichtbij een kindertrein huren? YP-Event is de kindertrein verhuurder van het Groene Hart. U huurt voordelig een kindertrein of andere winter attractie in Gouda, Waddinxveen, Alphen aan den Rijn, Boskoop, Reeuwijk, Moerkapelle, Zevenhuizen, Bodegraven, Moordrecht, Haastrecht, Benthuizen, Zoetermeer en Nieuwerkerk aan den IJssel. Uiteraard verhuren we ook attracties en springkussens in de regio Rotterdam, Den Haag, Utrecht en de rest van Nederland en België.

Offerte aanvragen