Winter Fun Pakket 3

1.850,00
(excl. BTW)
2.238,50
(incl. BTW)
In Winkelwagen
Opties bekijken

Producteigenschappen

Lengte 750 cm
Breedte 500 cm
Hoogte 500 cm
Overdekt Ja
Stroomverbruik: 3x 1100 / 1x 3500W (230V)

Omschrijving

Maak een herinnering in de Levensgrote Snowglobe, Knutselen en een winter traktatie!

Op zoek naar een perfecte invulling van jouw kerst of winter evenement? Het Winter Fun Pakket met de levensgrote Snowglobe, Kids Knutselterras en de winterse uitdeelstand zorgt gegarandeerd voor extra beleving en betrokkenheid. De levensgrote Snowglobe wordt geleverd inclusief professionele verlichting en decoratie. Voor het Kids Knutselterras kies jij zelf de activiteit die we meebrengen en voor de Winterse Uitdeelstand bepaal jij of we warme chocolademelk uitdelen of heerlijke warme wafellolly's. Standaard huur je dit winter fun pakket voor 4 aaneengesloten uren. Langere periode huren? Ook dit is mogelijk.

Standaard inbegrepen bij deze activiteit:
1 Levensgrote Snowglobe (incl. decoratie & verlichting)
1 Winterse Uitdeelstand (chocomel of wafellolly's)
1 Kids Knutselterras met activiteit naar keuze
3 Enthousiaste activiteitenbegeleiders.

Praktische informatie

Hieronder vind je praktische informatie over het huren van het Winter Fun Pakket met de Levensgrote Sneeuwbol, Het Kerst Knutselterras en de Winterse Uitdeelstand. Wij adviseren je om de locatie, waar je deze activiteit wilt plaatsen, op te meten om te voorkomen dat deze niet past of beschadigd raakt tijdens het gebruik. Deze activiteit maakt gebruik van twee stroomaansluitingen welke door jou verzorgd dienen te worden.

Compleet verzorgd winter evenement

Op het moment dat je een Winter Fun Pakket bij ons huurt zorgen wij ervoor dat je nergens meer naar om hoeft te kijken. Onze medewerkers zijn opgeleid om onze activiteiten op een professionele manier op te bouwen, te begeleiden en weer af te breken. Onze kerst en winter pakketen zijn uitermate geschikt voor in een winkelcentrum, tijdens een winter festival, kerstmarkt of een ander soort winter evenement.

Jouw partner voor unieke winter attracties

Wij zijn dé leverancier van de meest unieke en spraakmakende winter en kerst attracties voor Nederland en België. Naast de complete pakketten voor winter evenementen kun je onze winter attracties uiteraard ook los boeken of combineren zoals jij dat wilt. We denken graag met je mee om jouw winter evenement spraakmakend te maken. Alle winter attracties voldoen aan de strengste veiligheidsnormen en worden gekeurd door TÜV Nederland. De winter attracties van YP-Events zijn altijd schoon, droog en in top conditie.

Kerst en Winter entertainment boeken

Je boekt bij YP-Events het leukste kerst- en winterentertainment voor een winkelcentrum, evenement of bedrijfsfeest. Wil je hoogwaardig kerst- of winterentertainment boeken maar twijfel je bij het maken van een keuze? Wij helpen je graag bij het boeken van het juiste entertainment voor een winter- of kerstevenement. Uiteraard is het ook mogelijk om kerst- en winterentertainment te combineren met een van onze unieke winterattracties of winteractiviteiten