Unieke waterattracties voor in het zwembad

Waterattractie huren

Ben je op zoek naar manieren om jouw zwembad op te laten vallen? Wil je meer gasten in jouw zwembad ontvangen en je kunnen onderscheiden van alle andere zwembaden, maar weet je niet hoe je dit voor elkaar krijgt? Dan kunnen wij jou helpen! Attractieverhuur YP-Events heeft een ruim assortiment water attracties die jouw zwembad laten opvallen. Wij zorgen ervoor dat jouw zwembad direct meer gasten aantrekt, en kunnen alle zorgen uit handen nemen.


Bekijk ons assortiment


Direct meer gasten met onze zwembad attracties

Misschien wel de beste manier om meer gasten voor jouw zwembad te realiseren, is de inzet van een spectaculaire waterattractie. Ieder kind wil de unieke beleving van een waterattractie meemaken. De waterattracties van YP-Events zorgen dan ook voor enorme aantrekkingskracht van ieder zwembad. Een waterattractie in jouw zwembad zorgt voor een grote toeloop van gasten. Niet alleen op de dag van de activiteit, maar ook nog lang daarna zul je de effecten zien van een van onze waterattractie. 


Zorgeloos een water of zwembad attractie huren

Het team van YP-Events heeft jarenlange ervaring met het realiseren van unieke zwembad evenementen. Al onze waterattracties worden uitsluitend gemaakt van de beste kwaliteit en zijn altijd volledig gekeurd. Je kunt de waterattracties eenvoudig afhalen bij ons magazijn in Boskoop, maar wij kunnen de attracties ook bezorgen. Wij zorgen dan dat de attractie wordt bezorgd, opgebouwd en weer afgebroken. Je kunt bij YP-Events ook een of meerdere enthousiaste activiteitenbegeleiders inhuren die toezicht houden op de waterattracties. Ons jonge en gedreven team heeft alle kennis en ervaring om van ieder evenement in jouw zwembad een succes te maken. 


Waterballen Spektakel Torpedo Run Bumper Bootjes


Direct effect met het huren van een zwembad attractie

De inzet van een waterattractie zorgt direct voor meer gasten in jouw zwembad. Niet alleen op de dag (of dagen!) zelf, maar ook nog lang daarna zullen er meer gasten naar jouw zwembad komen. Bezoekers zullen nog lang terugdenken aan de onvergetelijke dag die ze hebben beleefd, en zullen zeker nog eens terugkomen naar jouw zwembad. Op deze manier draag de inzet van een van onze spectaculaire waterattracties bij aan een structurele toename van gasten in jouw zwembad. DE WATERATTRACTIES VAN YP-EVENTS ZORGEN DIRECT VOOR MEER GASTEN IN JOUW ZWEMBAD


Over Attractieverhuur YP-Events

Wat in 2005 begon met het verhuren van een springkussen is in de afgelopen jaren uitgegroeid tot een professionele speler in de markt met een creatief, origineel en exclusief assortiment (water-)attracties en activiteiten. Een traject waarbij veiligheid en kwaliteit centraal staan en twee van de belangrijkste aandachtspunten vormen. We gaan altijd nét iets verder op het gebied van service, kwaliteit en veiligheid. Ons jonge en gedreven team werkt dagelijks aan het creëren van unieke belevingen en denkt graag met je mee om ook in jouw zwembad een spectaculair evenement te realiseren.


Onze tevreden klanten


Veel gestelde vragen over het huren van waterattracties

Kan ik via de website direct reserveren?

De website van Attractieverhuur YP-Events is zo ingericht dat je makkelijk en snel producten online kunt reserveren. Je plaatst eenvoudig de producten die je wil bestellen in de winkelwagen. Bij het afronden van je bestelling wordt direct de beschikbaarheid weergegeven. Wanneer het gewenste product niet gegarandeerd leverbaar is, wordt je bestelling automatisch omgezet in een aanvraag of wordt een alternatief aangeboden. Liever eerst een offerte ontvangen? Ook dat is mogelijk! In dit geval verzoeken wij je vriendelijk de aanvraag zo compleet mogelijk per email of het contactformulier aan ons te versturen. 


Kan ik bij YP-Events ook andere attracties huren?

Dat kan! Naast waterattracties beschikt YP-Events over een ruim assortiment spectaculaire springkussens en attracties. Dus ook als je een attractie zoekt voor buiten het water kun je bij ons terecht. Ben je benieuwd naar de mogelijkheden voor jouw zwembad? Neem contact met ons op om de kansen voor jouw zwembad te bespreken.


Hebben de waterattracties stroom nodig, en is dit veilig?

Een deel van onze waterattracties wordt elektrisch opgeblazen. Wij zorgen er uiteraard voor dat dit volkomen veilig gebeurt. Enkele attracties maken gebruik van continue stroomtoevoer. Ook in dit geval doen wij dit volkomen veilig. We werken alle kabels weg en zorgen ervoor dat jouw bezoekers niet in de buurt van de stroom kunnen komen. YP-Events heeft jarenlange ervaring met het gebruik van waterattracties. Onze medewerkers zijn opgeleid om ieder evenement veilig te laten verlopen. 


Ik wil mijn bestelling wijzingen, kan dat?

Uiteraard is het mogelijk om je bestelling te wijzigen! Heb je een bestelling geplaatst waarvan de huurperiode over 5 dagen of later start? Je kunt in dit geval de gewenste wijziging(en) aan ons doorgeven door per email te reageren op de reeds ontvangen huurbevestiging. Vindt de bestelling binnen 5 dagen plaats? Wij verzoeken je in dit geval vriendelijk telefonisch contact met ons op te nemen zodat we je snel van dienst kunnen zijn.


Bekijk ons assortiment