Bumper Bootjes

Bumper Bootjes
>
  • Bumper Bootjes
  • Bumper Bootjes
  • Bumper Bootjes
<

Producteigenschappen

Lengte
1500 cm
Breedte
1500 cm
Hoogte
350 cm
Capaciteit
6 kinderen

Omschrijving

Bumper Bootjes - Exclusief en uniek bij YP-Events!

Deze vrolijke bootjes werken op een accu en zijn niet alleen geweldig om in te varen, maar ook een lust om naar te kijken. Botsauto’s op het water voor kinderen, zeker weten dat de kinderen op uw evenement in de rij staan om aan boord te gaan. De Bumper Bootjes worden aangedreven door een 12V accu, welke volledig waterdicht is. De kinderen besturen slecht het stuurwiel en hoeven geen pendalen in te drukken. Na het opblazen van het zwembad en de banden is geen stroom meer nodig tijdens de activiteit.

Standaard inbegrepen:
✓ 6 Bumper Bootjes
✓ Opblaasbaar Zwembad (8 x 10 meter)
✓ Afzetmateriaal
✓ 2 Activiteitenbegeleiders

-> Optioneel kunnen wij een waterpomp leveren (tegen meerprijs) voor het vullen en leegpompen van het zwembad.
-> De Bumper Bootjes kunnen ook worden ingezet in een bestaand zwembad, neem contact met ons op voor de speciale tarieven.

Praktische informatie

Hieronder vindt u praktische informatie over het huren van de Bumper Bootjes. Wij adviseren u om de locatie, waar u de attractie wilt plaatsen, op te meten om te voorkomen dat de attractie niet past of beschadigd raakt tijdens het gebruik. Houdt naast de afmetingen van de attractie altijd rekening met ongeveer één meter vrije ruimte aan alle zijdes. De Bumper Bootjes maken gebruik van één stroomaansluiting welke door u verzorgd dient te worden.

Bezorging en op- en afbouw

Het is niet mogelijk om dit product zelf af te halen. Wij zorgen dat de Bumper Bootjes worden opgebouwd, afgebroken en begeleid. Het bezorgtarief wordt berekend op basis van het aantal gereden kilometers. Dit kunt u eenvoudig zelf berekenen wanneer u het product toevoegd aan uw winkelwagen. U huurt het Bumperbootjes Spektakel standaard voor 4 aaneengesloten uren inclusief 2 enthousiaste begeleiders. Indien u de waterballen langer wilt huren kunt u dit eenvoudig aangeven bij het bevestigen van uw bestelling. (maximaal 5 uur i.v.m. de accu's)

Compleet verzorgd

Op het moment dat u de bumper bootjes bij ons huurt zorgen wij ervoor dat u nergens meer naar om hoeft te kijken. Onze medewerkers zijn opgeleid om onze attracties op een professionele manier op te bouwen, te begeleiden en weer af te breken.

Veiligheid 

Ons Bumperbootjes Spektakel is een attractie van absolute top kwaliteit. Wij kiezen er bewust voor uitsluitend attracties van de allerbeste kwaliteit te laten produceren zodat we u gegarandeerd de beste kwaliteit kunnen leveren. Springkussens en attracties die u bij ons huurt voldoen altijd aan de strengste veiligheidsnormen en worden gekeurd door TÜV Nederland. De attracties van YP-Events zijn altijd schoon, droog en in top conditie.

Dichtbij een waterpret attractie huren

Dichtbij een waterpret attractie huren? YP-Event is de attractie verhuurder van het Groene Hart. U huurt voordelig een attractie in Gouda, Waddinxveen, Alphen aan den Rijn, Boskoop, Reeuwijk, Moerkapelle, Zevenhuizen, Bodegraven, Moordrecht, Haastrecht, Benthuizen, Zoetermeer en Nieuwerkerk aan den IJssel. Uiteraard verhuren we ook springkussens en attracties in de regio Rotterdam, Den Haag, Utrecht en de rest van Nederland en België.

Extra Productopties

30,00

Excl. BTW

Zwemvesten in diverse maten t.b.v. de peddelbootjes en bumperbootjes.