Hawaï Springkussen (nieuw)

Huur vanaf € 150.00

Springkussen Hawai huren voor je evenement?

Springkussen Hawai huren? Huur dit prachtige springkussen als eye-catcher voor je zomerfeest, beachparty of ander evenement! Springkussen Hawaï is met zijn kleurrijke prints, grote palmbomen en uitdagende glijbaan een echte publiekstrekker. Het springkussen is voorzien van dichte wanden en een dak. Hierdoor is hij extra veilig. Uiteraard voldoet dit hawaï springkussen aan de strengste veiligheidseisen en is deze gekeurd door TUV Nederland.

Springkussen Hawai onderdeel van jouw zomerse evenement?

Bij Attractieverhuur YP-Events denken we graag met je mee om je evenement te doen slagen! Organiseer je een evenement met een zomers thema? Combineer ons Springkussen Hawaï met bijvoorbeeld onze uitdagende KrokoRun Stormbaan, Het Kids Cocktail Terras, Zomerse glittertattoos of onze spectaculaire Klimpalmbomen! We informeren je graag vrijblijvend over de vele mogelijkheden om jouw evenement spraakmakend te maken. Neem hiervoor contact met ons op!

– Dit springkussen is beschikbaar vanaf medio april 2019.

Standaard inbegrepen:
✓ Blower
✓ Grondzeil
✓ Verankeringsmateriaal
✓ Gebruikershandleiding
✓ Certificaat van goedkeuring conform de NEN-EN14960

*Alle vermeldde tarieven zijn exclusief 21% BTW.

Specificaties

Afmeting: 6.2 x 4.8 x 2.8 mtr. (lxbxh)
Stroom: 1 x 1100 watt, 230v.
Leeftijdsindicatie: Kinderen.


Contactformulier

Heeft u interesse in het huren van een springkussen of attractie? Neem dan nu contact met ons op. Wij helpen u graag verder!

Contactgegevens

Attractieverhuur YP-Events
Biezen 76b
2771 CN Boskoop
0182-752187
info@ypevents.nl