Winkelcentrum Events

Spraakmakende evenementen, attracties en activiteiten voor een winkelcentrum, winkelstraat en woonboulevard.

Je wil graag meer bezoekers naar jouw winkelcentrum halen, maar weet niet zo goed hoe je dit moet doen? Je zoekt een evenement dat jouw winkelcentrum in de hele buurt bekend maakt, maar wil geen dagen bezig zijn met de voorbereiding en stress die daar vaak bij komt kijken? Dan zijn wij jouw partner! Young Professionals Events creëert, faciliteert en realiseert de meest spraakmakende evenementen voor jouw winkelcentrum. Wij zorgen ervoor dat jouw centrum direct meer consumenten aantrekt, en kunnen alle zorgen uit handen nemen.


Direct huren? Klik hier!


Thema evenementen, Consumentenacties en nog veel meer

Het team van YP-Events heeft jarenlange ervaring met het realiseren van unieke winkelcentrumevenementen. Of het nu gaat om een unieke consumentenactie, spraakmakende attractie of compleet verzorgd evenement: wij zorgen dat alles goed geregeld is. Je kunt bij ons terecht voor unieke thema evenementen, uitdeelacties, kinderworkshops en consumentenacties. Ben je op zoek naar een uniek, op maat gemaakt evenement om jouw winkelcentrum nog meer op te laten vallen? We denken graag met je mee!


De voordelen van YP-Events

Van eenmalige activiteit tot compleet jaarplan, wij    
     denken graag vrijblijvend met u mee zonder  
     verborgen kosten achteraf.

 Groot assortiment eigen materialen van absolute
    top kwaliteit en professioneel netwerk met  
    betrouwbare partners.

 Jarenlange ervaring op gebied van
     winkelcentrum promotie en retail marketing

Evenementen, acties en attracties die zorgen
    voor de absolute wauw-factor.

Wij creëeren unieke evenementen die passen
    bij uw doelgroep.


Ruim 15 jaar ervaring op het gebied van winkelcentrum promotie

YP-Events houdt zich al sinds 2005 bezig met de realisatie van de meest spectaculaire attracties en evenementen. Ons creatieve, originele en exclusieve assortiment maakt iedere gelegenheid tot een succes! Wij hebben al vele succesvolle evenementen voor winkelcentra mogen organiseren en gaan ook graag voor jouw centrum aan de slag. Ons jonge en gedreven team werkt dagelijks aan het creëren van unieke belevingen en denkt graag met je mee om ook voor jouw winkelcentrum een spectaculaire dag (of dagen!) te realiseren. 


Recente projecten voor winkelcentra

Jubileum Consumentenactie

Lampionnen zorgen voor sfeer

Interactieve Fashion-show

Nickelodeon Tour scoort

December 2019

Winkelcentrum Gouweplein vierde in december 2019 haar eerste jubileum met o.a. onze Hit & Win consumentenactie die zorgde voor een enorme betrokkenheid.

Juli 2020

Lampionnen in uw winkelcentrum? Onze super vrolijke lampionnen gemaakt van sterk nylon zorgen voor een zomerse sfeer op iedere locatie. Nieuwsgierig naar de mogelijkheden?

September 2019

Geen traditionele modeshow op een catwalk maar een unieke mobiele catwalk show mét dansende modellen en interactieve elementen. Wij zorgen voor extra aandacht!

Augustus 2019

De Nickelodeon Tour zorgde ook in 2019 weer voor een enorme aanloop naar de winkelcentrum van Kleppiere in Nederland. Ook een Nickelodeon tour organiseren? contact ons!


Wil je nog meer van ons zien? Volg ons op social media!


Eenmalige acties en evenementen

Je kunt bij ons terecht voor het organiseren van een eenmalige actie of evenement voor jouw winkelcentrum. Zo organiseren wij onder anderen sfeeracties, consumentenacties en thema evenementen. Een eenmalige actie of evenement kun je eenvoudig zelf huren op onze website, of neem contact met ons op om de mogelijkheden te bespreken. 


Een eenmalige actie of evenement, geheel gepersonaliseerd voor jouw winkelcentrum, zal jouw centrum direct bekend maken in de omgeving. Zo zijn niet alleen je bezoekers tevreden, maar houden de ondernemers er ook veel aan over. 


Jaarplan

Met een jaarplan kunnen wij jouw winkelcentrum het hele jaar door voorzien van acties en evenementen die jouw winkelcentrum op de kaart zetten. In het jaarplan geven wij een overzicht van de acties en evenementen die we gedurende het jaar zullen organiseren. Een jaarplan kan bijvoorbeeld bestaan uit periodieke thema evenementen, een invulling van een jubileumjaar of andere bijzondere gebeurtenissen in jouw winkelcentrum. 


Een jaarplan verzekert je van een jaar lang onvergetelijke evenementen, die nieuwe bezoekers aantrekken en de omzet in jouw winkelcentrum zullen verhogen. 


Direct een activiteit of attractie boeken voor uw winkelcentrum?


Winter Events Bekijk alles
Consumentenacties Bekijk alles
Kids Events Bekijk alles
Kids Workshops Bekijk alles
Nickelodeon Events Bekijk alles
Uitdeelacties Bekijk alles