Speleobox Klimmuur

Huur vanaf € 950.00

Speleobox Klimmuur attractie huren / verhuur

Speleobox Klimmuur attractie huren? Met de Speleobox Klimmuur heb je 2 attracties-in-één. Langs de ene zijde kan men met 3 personen tegelijk naar een hoogte van 9m klimmen. Aan de andere zijde kan er via 2 ingangen door de Speleobox worden gekropen en getuimeld. Beide attracties zijn in minder dan 15 minuten opgebouwd op iedere mogelijke locatie.

Speleobox Klimmuur attractie huur je bij Fungroup Nederland

Zoek jij speciale attracties die bij jong en oud in de smaak vallen? Dan ben je hier aan het juiste adres. Wij verhuren originele kinderattracties die je gasten absoluut spanning en plezier bezorgen. Jouw evenement krijgt zo een nieuwe dimensie en jij en je gasten beleven een onvergetelijke tijd. Elke attractie is veilig, mobiel en onze professionals bouwen hem snel op en af. Daarnaast kun je elke attractie naar wens personaliseren, bijvoorbeeld met je logo. Vraag voor deze speciale attracties snel een offerte aan via onze website, of bel ons even voor de FUN!

*Alle vermeldde tarieven zijn exclusief 21% BTW.
* Het terrein moet bereikbaar en berijdbaar zijn.
* Een open terrein zonder obstakels.

Specificaties

Afmeting: 15m x 4m x 11m (werkruimte)
Stroom: 1x 230V (16 Amp.)
Leeftijdsindicatie: Min 20kg. (klimmuur)
Capaciteit / uur: 3pers. per sessie (klimmuur)


Contactformulier

Heeft u interesse in het huren van een springkussen of attractie? Neem dan nu contact met ons op. Wij helpen u graag verder!

Contactgegevens

Attractieverhuur YP-Events
Biezen 76b
2771 CN Boskoop
0182-752187
info@ypevents.nl