Kids Beauty Stand - Schminken

495,00
(excl. BTW)
598,95
(incl. BTW)
In Winkelwagen

Producteigenschappen

Lengte 300 cm
Breedte 200 cm
Hoogte 300 cm
Stroomverbruik: 1x 1500watt (230V)

Omschrijving

Schminkster huren? - De mooiste schmink creaties bij onze Kids Beauty Stand!

Schminkster huren of boeken voor jouw kinderfeest, evenement of winkelcentrum? Bij YP-Events huur je de unieke Kids Beauty Stand met professionele schminksters! Schminken is al jaren een zeer geliefde en populaire activiteit bij kinderen. Onze professionele schminksters maken met professionele schmink op waterbasis de meest uiteenlopende creaties. Desgewenst volledig aangepast aan het thema van jouw evenement. Onze schminkkraam wordt standaard geleverd inclusief alle materialen zoals meubilair, decor, verlichting en gezellige achtergrondmuziek. De schminkstand is ook perfect te combineren met onze Glittertattoo Stand of een Kids Knustel activiteit.

*Standaard huur je deze activiteit op basis van 4 aaneengesloten uren. Langer huren? Neem contact met ons op!

Compleet verzorgd

Op het moment dat je een Kids Beauty Terras met schimksters bij ons huurt zorgen wij ervoor dat je nergens meer naar om hoeft te kijken. Onze enthousiaste medewerkers zijn opgeleid om deze activiteit op een professionele manier op te bouwen, te begeleiden en weer af te breken. Onze Kids Beauty activiteiten worden standaard geleverd inclusief alle benodigde materialen zoals meubilair, decorframe, verlichting en achtergrondmuziek.

Gepersonaliseerde schmink stand huren

Het is ook mogelijk om onze schminkstand te personaliseren. Denk hierbij aan een eigen banner in het decorframe, full-color geprint tapijt en zelfs het personaliseren van de schmink creaties behoort tot de mogelijkheden. Nieuwsgierig naar de mogelijkheden voor een gepersonaliseerde glittertattoo stand? Neem vrijblijvend contact met ons op voor de mogelijkheden.

Kinder activiteiten voor in een winkelcentrum

Je vindt op onze website een compleet aanbod aan unieke Kids Events voor in een winkelcentrum. Deze Kids Events bieden we aan in verschillende thema's en worden continu aangevuld. Op zoek naar een complete invulling van jouw (kinder)evenementen voor een winkelcentrum? Met ruim 15 jaar ervaring op het gebied van attractieverhuur en het organiseren van spraakmakende evenementen voor winkelcentra denken we graag met je mee om unieke evenementen en acties te organiseren die aansluiten bij de doelgroep van het winkelcentrum.