Kids Beauty Stand - Glittertattoos

Aantal:
495,00
excl. BTW
598,95
incl. BTW
In Winkelwagen

Producteigenschappen

Lengte
300 cm
Breedte
200 cm
Hoogte
300 cm
Stroomverbruik:
1x 1500watt (230V)

Omschrijving

Kids Beauty Terras - Een glittertatoo stand op jouw evenement?

Glittertattoo stand of kraam op jouw evenement? Onze opvallende Kids Beauty Stand zorgt gegarandeerd voor een enorme aantrekkingskracht. Standaard kun je kiezen uit héél veel verschillende sjablonen en kleuren. Voor het zetten van een glittertattoo maken we gebruik van huidvriendelijke lijm en cosmetische glitters. Een glittertattoo blijft ongeveer 3 tot 7 dagen zitten. Je boekt of huurt de Kids Beauty Glittertattoo Stand voor een kinderfeest, festival, open dag, of als kinder activiteit voor een winkelcentrum. De activiteit wordt begeleid door twee enthousiaste activiteitenbegeleiders en standaard geleverd inclusief alle materialen zoals meubilair, decor, verlichting en gezellige achtergrondmuziek. De glittertattoo stand is ook perfect te combineren met onze Schimk Corner of een Kids Knustel activiteit.

*Standaard huur je deze activiteit op basis van 4 aaneengesloten uren. Langer huren? Neem contact met ons op!

Compleet verzorgd

Op het moment dat je een Kids Beauty Terras bij ons huurt zorgen wij ervoor dat je nergens meer naar om hoeft te kijken. Onze enthousiaste medewerkers zijn opgeleid om deze activiteit op een professionele manier op te bouwen, te begeleiden en weer af te breken. Onze Kids Beauty activiteiten worden standaard geleverd inclusief alle benodigde materialen zoals meubilair, decorframe, verlichting en achtergrondmuziek.

Gepersonaliseerde glitter tatoo stand huren

Het is ook mogelijk om de glitter tattoo stand te personaliseren. Denk hierbij aan een eigen banner in het decorframe, full-color geprint tapijt en zelfs het personaliseren van de glittertattoo sjablonen behoort tot de mogelijkheden. Wat dacht je bijvoorbeeld van een glittertattoo van jouw logo of een herkenbare afbeelding. De productie van deze gepersonaliseerde glitter tattoo sjablonen doen we in eigen huis waardoor we voor ieder project snel kunnen schakelen. Nieuwsgierig naar de mogelijkheden voor een gepersonaliseerde glittertattoo stand? Neem vrijblijvend contact met ons op voor de mogelijkheden.

Kinder activiteiten voor in een winkelcentrum

Je vindt op onze website een compleet aanbod aan unieke Kids Events voor in een winkelcentrum. Deze Kids Events bieden we aan in verschillende thema's en worden continu aangevuld. Op zoek naar een complete invulling van jouw (kinder)evenementen voor een winkelcentrum? Met ruim 15 jaar ervaring op het gebied van attractieverhuur en het organiseren van spraakmakende evenementen voor winkelcentra denken we graag met je mee om unieke evenementen en acties te organiseren die aansluiten bij de doelgroep van het winkelcentrum.