Prikkabel Feestverlichting

Prikkabel Feestverlichting
>
  • Prikkabel Feestverlichting
  • Prikkabel Feestverlichting
  • Prikkabel Feestverlichting
<

Producteigenschappen

Lengte
200 cm

Omschrijving

Prikkabel Feestverlichting - Creëer een geweldige sfeer!

Prikkabel Feestverlichting huren doe je voordelig bij YP-Events. Deze absolute sfeermakers zijn makkelijk in gebruik en maken van iedere locatie een feestje. De prikkabels die je bij ons kunt huren hebben een standaard lengte van 20 meter en zijn voorzien van 4 verschillende kleuren led-lampen. De prikkabels zijn daarnaast tot in het oneindig aan elkaar te koppelen. Naast het huren van feestverlichting kun je bij ons ook terecht voor LED-Accuspots, een schuimmachine of confetti shooters.

Zelf afhalen

U kunt de Prikkabel Feestverlichting zelf afhalen in Boskoop, dit is de goedkoopste manier om dit artikel te huren. Bij het afhalen van een prikkabel ontvangt u een uitgebreide instructiemap met gebruikershandleiding. Hierdoor kunt u zelf eenvoudig de materialen op een veilige manier opbouwen en weer afbreken. Gehuurde materialen dienen altijd schoon, droog en compleet te worden geretourneerd.

Bezorgen

Uiteraard kunnen wij de Prikkabel Feestverlichting ook bij u bezorgen. Wij zorgen dat de gehuurde materialen worden opgebouwd en afgebroken. Het bezorgtarief wordt berekend op basis van het aantal gereden kilometers. Dit kunt u eenvoudig zelf berekenen wanneer u het product toevoegd aan uw winkelwagen. U kunt tevens uw gewenste bezorgtijd en afhaaltijd doorgeven. De definitieve tijden worden na het plaatsen van de bestelling met u afgestemd.

Compleet verzorgd

Prikkabel Feestverlichting huren voor uw evenement? U kunt bij ons terecht voor complete licht, geluid, video en speciale effecten. Onze medewerkers zijn professionals op het gebied van podiumtechniek en laten niks aan het toeval over. Indien u van deze optie gebruik wilt maken, verzoeken wij u om contact met ons op te nemen om de mogelijkheden hiervoor te bespreken.

Dichtbij feestverlichting huren

Dichtbij prikkabel feestverlichting huren? YP-Event is de licht en geluid verhuurder van het Groene Hart. U huurt voordelig professionele led verlichting in Gouda, Waddinxveen, Alphen aan den Rijn, Boskoop, Reeuwijk, Moerkapelle, Zevenhuizen, Bodegraven, Moordrecht, Haastrecht, Benthuizen, Zoetermeer en Nieuwerkerk aan den IJssel. Uiteraard verhuren we ook in de regio Rotterdam, Den Haag, Utrecht en de rest van Nederland!

Extra Productopties