PAW Patrol Puzzel

PAW Patrol Puzzel
>
  • PAW Patrol Puzzel
  • PAW Patrol Puzzel
  • PAW Patrol Puzzel
<

Producteigenschappen

Lengte
75 cm
Breedte
75 cm
Hoogte
75 cm
Capaciteit
2 kinderen

Omschrijving

PAW Patrol Puzzel - Populair bij de allerkleinste!

PAW Patrol is absoluut dé populairste kinderserie op dit moment bij Nickelodeon. Door de enorme aantrekkingskracht van deze superhelden is deze soft-play puzzel niet alleen een super leuk spel maar heeft het ook een educatieve functie. Opzoek naar meer educatieve attracties? Combineer deze puzzel o.a. met het unieke PAW Patrol Playzone of de Mega Speelblokken.

Praktische informatie

Hieronder vindt u praktische informatie over het huren van de PAW Patrol Puzzel. Wij adviseren u om de locatie, waar u het spel wilt plaatsen, op te meten om te voorkomen dat het spel niet past of beschadigd raakt tijdens het gebruik. Houdt naast de afmetingen van het spel altijd rekening met ongeveer één meter vrije ruimte aan alle zijdes. Voor de PAW Patrol Puzzel is géén stroomaansluiting nodig.

Zelf afhalen

U kunt de PAW Patrol Puzzel zelf afhalen in Boskoop, dit is de goedkoopste manier om dit spel te huren. Bij het afhalen van een spel ontvangt u een uitgebreide instructiemap met gebruikershandleiding. Hierdoor kunt u zelf eenvoudig de puzzel op een veilige manier opbouwen en weer afbreken. De softplay puzel dient altijd schoon, droog en compleet te worden geretourneerd.

Bezorgen

Uiteraard kunnen wij de PAW Patrol Puzzel ook bij u bezorgen. Wij zorgen dat de puzzel wordt opgebouwd en afgebroken. Het bezorgtarief wordt berekend op basis van het aantal gereden kilometers. Dit kunt u eenvoudig zelf berekenen wanneer u het product toevoegd aan uw winkelwagen. U kunt tevens uw gewenste bezorgtijd en afhaaltijd doorgeven. De definitieve tijden worden na het plaatsen van de bestelling met u afgestemd.

Dichtbij een PAW Patrol attractie huren

Dichtbij een PAW Patrol attractie huren? YP-Event is de PAW Patrol attractie verhuurder van het Groene Hart. U huurt voordelig in Gouda, Waddinxveen, Alphen aan den Rijn, Boskoop, Reeuwijk, Moerkapelle, Zevenhuizen, Bodegraven, Moordrecht, Haastrecht, Benthuizen, Zoetermeer en Nieuwerkerk aan den IJssel. Uiteraard verhuren we ook spelen en attracties in de regio Rotterdam, Den Haag, Utrecht en de rest van Nederland!

Extra Productopties

35,00

Excl. BTW

Afmetingen: 0.30 x 0.15 meter. Gegarandeerd uren speelplezier voor jong & oud.

80,00

Excl. BTW

Afmetingen: 5.0 x 5.0 meter. Huur deze boarding samen met onze Mega Speelblokken.