Mega Speelblokken

Mega Speelblokken
>
  • Mega Speelblokken
  • Mega Speelblokken
  • Mega Speelblokken
<

Producteigenschappen

Lengte
30 cm
Breedte
15 cm
Hoogte
7 cm
Capaciteit
8 kinderen

Omschrijving

Mega Speelblokken - Uren speelplezier met XL Lego

De Mega Speelblokken zorgen gegarandeerd voor uren speelplezier! De Mega blokken zijn zeer makkelijk stapelbaar net als Lego en ook goed uit elkaar te halen. Het grootste verschil met Lego is dat ze enorm groot zijn. Kinderen (en ouders) kunnen zich hiermee uren vermaken en verzinnen de gekste bouwwerken. De Mega Speelblokken huur je per set van 106 stuks en worden geleverd in handige transportzakken. Op dit moment hebben wij 2 sets beschikbaar.

Praktische informatie

Hieronder vindt u praktische informatie over het huren van de Mega Speelblokken. Wij adviseren u om de locatie, waar u de attractie wilt plaatsen, op te meten om te voorkomen dat de attractie niet past of beschadigd raakt tijdens het gebruik. Houdt naast de afmetingen van de attractie altijd rekening met minimaal één meter vrije ruimte rondom de attractie. Voor de Mega Speelblokken is géén stroomaansluiting nodig.

Zelf afhalen

U kunt de Mega Speelblokken zelf afhalen in Boskoop, dit is de goedkoopste manier om deze attractie te huren. Bij het afhalen van de lego blokken ontvangt u een uitgebreide instructiemap met gebruikershandleiding. Hierdoor kunt u zelf eenvoudig de XL Legoblokken opbouwen en weer afbreken. De speelblokken dienen altijd schoon, droog en compleet te worden geretourneerd.

Bezorgen

Uiteraard kunnen wij de Mega Speelblokken ook bij u bezorgen. Wij zorgen dat deze wordt opgebouwd en afgebroken. Het bezorgtarief wordt berekend op basis van het aantal gereden kilometers. Dit kunt u eenvoudig zelf berekenen wanneer u het product toevoegd aan uw winkelwagen. U kunt tevens uw gewenste bezorgtijd en afhaaltijd doorgeven. De definitieve tijden worden na het plaatsen van de bestelling met u afgestemd.

Compleet verzorgd

Op het moment dat u een springkussen, stormbaan of andere attractie bij ons huurt bent u verplicht om zelf toezicht te houden. Indien u zelf geen toezicht wilt houden is het ook mogelijk om enthousiaste activiteitenbegeleiders bij ons in te huren. Onze medewerkers zijn opgeleid om onze attracties op een professionele manier te begeleiden. Indien u van deze optie gebruik wilt maken, verzoeken wij u om contact met ons op te nemen om de mogelijkheden hiervoor te bespreken.

Dichtbij een attractie huren

Dichtbij een attractie huren? YP-Event is de attractie verhuurder van het Groene Hart. U huurt voordelig een attractie in Gouda, Waddinxveen, Alphen aan den Rijn, Boskoop, Reeuwijk, Moerkapelle, Zevenhuizen, Bodegraven, Moordrecht, Haastrecht, Benthuizen, Zoetermeer en Nieuwerkerk aan den IJssel. Uiteraard verhuren we ook in de regio Rotterdam, Den Haag, Utrecht, de rest van Nederland en België.

Extra Productopties

80,00

Excl. BTW

Afmetingen: 5.0 x 5.0 meter. Huur deze boarding samen met onze Mega Speelblokken.

65,00

Excl. BTW

Afmetingen: 72 × 72 × 44 cm. Standaard inclusief ingrediënten voor 100 suikerspinnen.

65,00

Excl. BTW

Afmetingen: 48 × 62 × 84 cm. Standaard incl. ingrediënten voor 100 porties popcorn.