Kerst Bulldozer Hit & Win Actie

Kerst Bulldozer Hit & Win Actie
>
  • Kerst Bulldozer Hit & Win Actie
<

Producteigenschappen

Lengte
400 cm
Breedte
200 cm
Hoogte
300 cm

Omschrijving

Kerst Bulldozer 'Hit & Win' Actie - Het spannendste kerst consumentenspel van Nederland!

Kerst Show boeken of huren? De unieke Kerst Bulldozer 'Hit & Win' actie is absoluut het spannendste consumentenspel van Nederland. Deze speciaal voor de kerstperiode ontwikkelde spelshow zorgt gegarandeerd voor een enorme aantrekkingskracht in uw winkelcentrum. Op vertoon van een kassabon mogen de bezoekers van uw centrum proberen een kerst cadeaubox in de speciale hit & win machine te pakken te krijgen. Deze cadeauboxen zijn gevuld met cadeaubonnen van de winkeliers uit het winkelcentrum. (niet standaard inbegrepen) De werking van onze spelmachine is vergelijkbaar met die van een grijpmachine op de kermis. Onze professionele presentator en hostess voeren de spanning op en enthousiasmeren uw bezoekers om deel te nemen aan deze unieke kerst winactie.

-Standaard huurt u deze activiteit voor 4 aaneengesloten uren. Langere periode huren? Ook dit is mogelijk!

Praktische informatie

Hieronder vindt u praktische informatie over het huren van de Kerst Bulldozer Hit & Win actie. Wij adviseren u om de locatie, waar u deze activiteit wilt plaatsen, op te meten om te voorkomen dat deze niet past of beschadigd raakt tijdens het gebruik. Deze activiteit maakt gebruik van één stroomaansluiting welke door u verzorgt dient te worden.

Compleet verzorgde consumentenactie

Op het moment dat u de Kerst 'Bulldozer Hit & Win' consumentenactie bij ons huurt zorgen wij ervoor dat u nergens meer naar om hoeft te kijken. Onze medewerkers zijn opgeleid om onze activiteiten op een professionele manier op te bouwen, te begeleiden en weer af te breken. Deze kerst spelshow wordt standaard geleverd inclusief professionele presentator, hostess, winterse setting, tapijt, licht en geluidsinstallatie.

Personalisatie mogelijkheden 

De Kerst 'Bulldozer Hit & Win' consumentenactie is uitermate geschikt om te personaliseren met uw eigen logo, huisstijl of reclameboodschap. Denk hierbij aan het full-color wrappen van de spelmachine, een gepersonaliseerde banner in het decorframe, full-color geprintte geschenkdoosjes en nog veel meer! Wij informeren u graag vrijblijvend over de vele mogelijkheden. Neem hiervoor contact met ons op.

Unieke activiteit voor een winter promotietour

Opzoek naar een activiteit voor een promotietour in de winter? De Bulldozer Hit & Win machine is ook uitermate geschikt als onderdeel van een promotietour. Deze unieke spelmachine zorgt gegarandeerd voor traffic op iedere locatie! YP-Events is gespecialiseerd in faciliteren van promotietours met spraakmakende attracties en activiteiten. De Bulldozer Hit & Win spelmachine kan net als onze andere materialen volledig worden gepersonaliseerd waardoor deze een enorme eye-catcher voor uw merk of product kan zijn.

Kerst en Winter entertainment boeken

Je boekt bij YP-Events het leukste kerst en winterentertainment voor een winkelcentrum, evenement of bedrijfsfeest. Wil je hoogwaardig kerst of winter entertainment boeken maar twijfel je bij het maken van een keuze? Wij helpen u graag bij het boeken van het juiste entertainment voor uw winter of kerst evenement. Uiteraard is het ook mogelijk om kerst en winter entertainment te combineren met een van onze unieke winterattracties of winteractiviteiten

Extra Productopties

450,00

Excl. BTW

Afmetingen: 2.5 x 1.0 meter. Opwarmen met een heerlijke kop warme chocolademelk.