Kerst Raad & Win Spel

995,00
(excl. BTW)
1.203,95
(incl. BTW)
In Winkelwagen
Opties bekijken

Producteigenschappen

Lengte 400 cm
Breedte 200 cm
Hoogte 300 cm
Stroomverbruik: 1x 3500watt (230V)

Omschrijving

Kerst 'Raad & Win' Spel - Raad jij hoeveel kerstballen er in de cylinder zitten?

Kerst of Winter winactie organiseren? Het Raad & Spel van YP-Events is nu ook inzetbaar als Kerst of Wintervariant. Raad hoeveel kerstballen er in de grote cyclinder zitten en maak kans op prachtige prijzen. Deze raad en win actie zorgt voor de nodigde aantrekkingsrkacht in uw winkelcentrum of op jouw evenement. Het Kerst Raad & Win spel is uniek entertainment en wordt standaard geleverd inclusief mooi decor, presentator, hostess, geluidsinstallatie en verlichting.

-Standaard huurt u deze activiteit voor 4 aaneengesloten uren. Langere periode huren? Ook dit is mogelijk!
-Het Raad & Win spel is ook inzetbaar met uw eigen product(en) of thema.

Praktische informatie

Hieronder vind je praktische informatie over het huren van Kerst Raad & Win actie. Wij adviseren je om de locatie, waar je deze activiteit wilt plaatsen, op te meten om te voorkomen dat deze niet past of beschadigd raakt tijdens het gebruik. Deze activiteit maakt gebruik van één stroomaansluiting welke door je verzorgt dient te worden.

Compleet verzorgde winactie

Op het moment dat je de Kerst 'Raad & Win' actie bij ons huurt zorgen wij ervoor dat je nergens meer naar om hoeft te kijken. Onze medewerkers zijn opgeleid om onze activiteiten op een professionele manier op te bouwen, te begeleiden en weer af te breken. Deze kerst winactie wordt standaard geleverd inclusief professionele presentator, hostess, winterse setting, tapijt, licht en geluidsinstallatie.

Personalisatie mogelijkheden 

De Kerst 'Raad & Win' actie is uitermate geschikt om te personaliseren met jouw eigen logo, huisstijl of reclameboodschap. Denk hierbij aan een gepersonaliseerde banner in het decorframe, kerstballen met uw logo en nog veel meer! Wij informeren je graag vrijblijvend over de vele mogelijkheden. Neem hiervoor contact met ons op.

Kerst en Winter entertainment boeken

Je boekt bij YP-Events het leukste kerst en winterentertainment voor een winkelcentrum, evenement of bedrijfsfeest. Wil je hoogwaardig kerst of winter entertainment boeken maar twijfel je bij het maken van een keuze? Wij helpen je graag bij het boeken van het juiste entertainment voor jouw winter of kerst evenement. Uiteraard is het ook mogelijk om kerst en winter entertainment te combineren met een van onze unieke winterattracties of winteractiviteiten