Spraakmakende attracies op jouw festival!

Unieke attracties voor festivals

Organiseer je een festival en ben je nog op zoek naar unieke en spraakmakende attracties? Wil je een onvergetelijk evenement neerzetten zonder veel bijkomende stress? Zoek je originele attracties die helemaal passen bij jouw evenement? Dan zijn wij jouw partner! Young Professionals Events beschikt over een uitgebreid assortiment aan unieke en spectaculaire attracties. Samen met jou maken we jouw festival tot een succes voor alle bezoekers!


Bekijk ons assortiment


Een succesvol festival

De unieke en spectaculaire attracties van YP-Events zorgen gegarandeerd voor een onvergetelijk festival voor jouw bezoekers. Onze attracties zijn volledig gekeurd en geschikt voor ieder festival. Ons gedreven en ervaren team is opgeleid om de meest spraakmakende evenementen te realiseren. Wij kunnen alle zorgen uit handen nemen bij de voorbereiding en uitvoering, zodat jij geen bijkomende stress ervaart. Samen met jou realiseren we een succesvol en onvergetelijk festival!


Compleet verzorgde attracties voor festival

De attracties van YP-Events worden altijd compleet verzorgd geleverd. Ons gedreven en ervaren team heeft jarenlange ervaring met verschillende festivals. Alle medewerkers van YP-Events worden intern opgeleid om de attracties zorgvuldig en veilig te begeleiden. Groot of klein, veel of weinig: wij zorgen dat alles goed geregeld is. Alle attracties zijn volledig gekeurd en worden onderhouden volgens strenge richtlijnen. Zo hoef jij je dus nergens druk over te maken.

Bootcamp Challenge Benji-Jump 60m Rodeostier


YP-EVENTS LEVERT UITSLUITEND PRODUCTEN VAN TOP-KWALITEIT DIE JOUW FESTIVAL EEN GEGARANDEERD SUCCES MAKEN


Over Attractieverhuur YP-Events

Wat in 2005 begon met het verhuren van een springkussen is in de afgelopen jaren uitgeroeid tot een professionele speler in de markt met een creatief, origineel en exclusief assortiment attracties en activiteiten. Een traject waarbij veiligheid en kwaliteit centraal staan en twee van de belangrijkste aandachtspunten vormen. Wij gaan altijd nét even verder op het gebied van service, kwaliteit en veiligheid. Ons jonge en gedreven team werkt dagelijks aan het creëren van unieke belevingen en denkt graag met je mee om ook van jouw festival ene succes te maken. 


Onze tevreden klantenVeel gestelde vragen over het huren van attracties voor festivals

Ben ik verplicht begeleiding te verzorgen bij attracties?

Wanneer je een attractie huurt, ben je verplicht begeleiding te verzorgen. Je kunt dit zelf doen, maar je kunt bij YP-Events ook eenvoudig enthousiaste activiteitenbegeleiders inhuren. Onze medewerkers worden intern opgeleid om alle attracties veilig en zorgvuldig te begeleiden. Sommige attracties worden uitsluitend verhuurd inclusief begeleiders. Wij zorgen er dan voor dat de attracties worden opgebouwd, begeleid en afgebroken. Jij hoeft je dan dus nergens zorgen over te maken.


Kan ik zelf de beschikbaarheid controleren?

De beschikbaarheid van onze producten kun je zelf controleren door het gewenste product in de winkelwagen te plaatsen en vervolgens de gewenste huurdatum in te vullen. Het zogeheten 'stoplicht' voor het product geeft door middel van kleuren de beschikbaarheid voor je aan. Voor sommige producten kun je zelf niet de beschikbaarheid controleren. Deze producten worden op de website aangegeven met de button 'offerte aanvragen'. 

Groen

Het product is beschikbaar en kan direct worden gereserveerd

Oranje

Het gewenste product is op de ingegeven huurdatum niet voldoende voorradig. Als je toch doorgaat met de bestelling wordt deze automatisch omgezet in een aanvraag. Wij zullen onze uiterste best doen om je alsnog van dienst te zijn met het gewenste product of zullen een alternatief aanbieden.

Rood

Helaas is het gewenste product niet meer beschikbaar op de gewenste huurdatum. Wij bieden je graag een aternatief aan.


Kan ik attracties ook personaliseren?

Dat kan! Veel van onze attracties kunnen op verschillende manieren worden gepersonaliseerd. Op deze manier is bijvoorbeeld de naam en het logo van jouw festival overal zichtbaar. Ook is het mogelijk jouw sponsors op deze manier duidelijk zichtbaar te maken voor alle bezoekers. Wil je attracties personaliseren? Neem dan gerust contact met ons op om de mogelijkheden voor jouw festival te bespreken.


Er is schade ontstaan, wat nu?

Neem direct telefonisch contact met ons op als er schade is ontstaan tijdens het gebruik van het gehuurde product! Wij zullen in dit geval direct kijken of het probleem nog dezelfde dag verholpen kan worden. Wanneer de schade nier direct kan worden verholpen, zullen wij het gehuurde meteen mee terug nemen. Samen met jou gaan we dan op zoek naar mogelijkheden om jouw festival alsnog tot een succes te maken. Check altijd goed je verzekering voordat je iets huurt om onverwachte kosten voor schadeherstel te voorkomen.  


Bekijk ons assortiment