Benji-Jump 60m

4.700,00

excl. BTW

Benji-Jump 60m
>
  • Benji-Jump 60m
  • Benji-Jump 60m
  • Benji-Jump 60m
<

Producteigenschappen

Lengte
3500 cm
Breedte
1000 cm
Hoogte
6000 cm
Capaciteit
1 personen

Omschrijving

Bungeejumpen op uw evenement? - Springen vanaf 60 meter hoogte!

Bungeejumpen is al jaren dé top attractie op vele festivlas en evenementen. YP-Events verzorgt al jaren unieke bungee sprongen in Nederland & België. Vanuit een speciaal ontworpen springplatform, bevestigd aan een mobiele hijskraan van 60 tot 160 meter hoogte en beveiligd aan een harnas, beenbinders en elastiek, spring je onder professionele begeleiding naar beneden. Een speciaal ontworpen luchtkussen, een veiligheidsnet of springen boven water dragen bij aan een veilige landing. Al onze materialen voldoen als enige in Nederland en België aan de verplichte EU-wetgeving.

Praktische informatie

Hieronder vindt u praktische informatie over het huren van de Benji-Jump 60m. Wij adviseren u om de locatie, waar u de attractie wilt plaatsen, op te meten om te voorkomen dat de attractie niet past of beschadigd raakt tijdens het gebruik. Houdt naast de afmetingen van de attractie altijd rekening met de lengte van het transport en benodigde vrije ruimte rondom de attractie. Onze Benji-Jump 60m attractie maakt gebruik van één stroomaansluiting welke door u verzorgt dient te worden. Uiteraard kunt u ook een haspel of stroomkabel aan uw bestelling toevoegen. Deze kunt u in uw winkelwagen aanvinken.

Bezorging en op- en afbouw

Het is niet mogelijk om dit product zelf af te halen. Wij zorgen dat het Bungejumpen wordt opgebouwd, afgebroken en begeleid. Het bezorgtarief wordt berekend op basis van het aantal gereden kilometers. U huurt onze bungeejump attractie standaard voor 5 aaneengesloten uren inclusief enthousiaste begeleiders. Indien u deze attractie langer wilt huren kunt u dit eenvoudig aangeven bij het bevestigen van uw bestelling.

Compleet verzorgd

Op het moment dat u het bungeejumpen bij ons huurt zorgen wij ervoor dat u nergens meer naar om hoeft te kijken. Onze medewerkers zijn opgeleid om onze attracties op een professionele manier op te bouwen, te begeleiden en weer af te breken. Deze attractie is tevens volledig te personaliseren met uw logo of huisstijl. Neem hiervoor vrijblijvend contact met ons op.

Veiligheid 

Bungeejumpen bij YP-Events is de veiligste keuze in Nederland & België. Wij kiezen er bewust voor uitsluitend attracties van de allerbeste kwaliteit te laten produceren zodat we u gegarandeerd de beste kwaliteit kunnen leveren. Springkussens en attracties die u bij ons huurt voldoen altijd aan de strengste veiligheidsnormen en worden gekeurd door TÜV Nederland. YP-Events is de enige gecertificeerde leverancier in Nederland & België voor veilig bungeejumpen op locatie.

Dichtbij een attractie huren

Dichtbij een attractie huren? YP-Event is de attractie verhuurder van het Groene Hart. U huurt voordelig een attractie in Gouda, Waddinxveen, Alphen aan den Rijn, Boskoop, Reeuwijk, Moerkapelle, Zevenhuizen, Bodegraven, Moordrecht, Haastrecht, Benthuizen, Zoetermeer en Nieuwerkerk aan den IJssel. Uiteraard verhuren we ook attracties en springkussens in de regio Rotterdam, Den Haag, Utrecht, de rest van Nederland en België.

Offerte aanvragen