Energy Run (2-Part)

Huur vanaf € 250.00

Energy Run Stormbaan huren? – 13 meter vol uitdagingen!

Opzoek naar een opblaasbare stormbaan met een compacte afmeting? Onze Energy Run (2-part) is een 13 meter lange stormbaan waarbij je uitdagende objecten tegenkomt. Springen, klimmen en glijden komen allemaal aan bod. Lukt het jouw om als eerste door alle hindernissen heen te komen? Door de compacte afmeting is onze 2-delige Energy Run hindernisbaan ideaal voor locaties waar net even iets minder ruimte beschikbaar is. De Energy Run is uitgerust met gesloten wanden en hierdoor extra veilig.

Opblaasbare hindernisbaan huren bij Attractieverhuur YP-Events

Opzoek naar een stormbaan of hindernisbaan? De opblaasbare hindernisbanen van Attractieverhuur YP-Events zijn ontworpen en geproduceerd conform de allerstrengste veiligheidseisen en beschikken allemaal over een geldig certificaat van goedkeuring. Opzoek naar een langere variant? De Energy Run is ook leverbaar in een 3-delige uitvoering (23mtr.) en als 6-delige MEGA uitvoering van maar liefst 50 meter lang.

Standaard inbegrepen:
✓ Blower
✓ Grondzeil
✓ Verankeringsmateriaal
✓ Gebruikershandleiding
✓ Certificaat van goedkeuring conform de NEN-EN14960

*Alle vermeldde tarieven zijn exclusief 21% BTW.

Specificaties

Afmeting: 13.0 x 3.5 x 3.5 mtr. (lxbxh)
Stroom: 2 x 1100 watt, 230v.
Leeftijdsindicatie: Kinderen en volwassenen.


Contactformulier

Heeft u interesse in het huren van een springkussen of attractie? Neem dan nu contact met ons op. Wij helpen u graag verder!

Contactgegevens

Attractieverhuur YP-Events
Biezen 76b
2771 CN Boskoop
0182-752187
info@ypevents.nl