Death Ride Twin

2.450,00

excl. BTW

Death Ride Twin
>
  • Death Ride Twin
  • Death Ride Twin
  • Death Ride Twin
<

Producteigenschappen

Lengte
6000 cm
Breedte
800 cm
Hoogte
1200 cm
Capaciteit
60 personen
Overdekt
Nee

Omschrijving

Mobiele tokkelbaan als spectaculaire eyecatcher huren?

De Death Ride Twin is een mobiele toren voorzien van twee Death-Ride systemen waarmee twee personen tegelijk naar beneden kunnen springen. Deze mobiele tokkelbaan is binnen 30 minuten opgebouwd en heeft een capaciteit van maar liefst 60 personen per uur. De Death-Ride Twin is een kindvriendelijke tokkelbaan attractie die ook door volwassenen gebruikt kan worden.

Praktische informatie

Hieronder vindt u praktische informatie over het huren van de Death Ride Twin. Wij adviseren u om de locatie, waar u de attractie wilt plaatsen, op te meten om te voorkomen dat de attractie niet past of beschadigd raakt tijdens het gebruik. Houdt naast de afmetingen van de attractie altijd rekening met de lengte van het transport en benodigde vrije ruimte rondom de attractie. Deze mobiele tokkelbaan attractie maakt gebruik van twee stroomaansluitingen welke door u verzorgd dienen te worden.

Bezorging en op- en afbouw

Het is niet mogelijk om dit product zelf af te halen. Wij zorgen dat de Death Ride Twin wordt opgebouwd, afgebroken en begeleid. Het bezorgtarief wordt berekend op basis van het aantal gereden kilometers. U huurt deze mobiele tokkelbaan standaard voor 5 aaneengesloten uren inclusief enthousiaste begeleiders. Indien u deze attractie langer wilt huren kunt u dit eenvoudig aangeven bij het bevestigen van uw bestelling.

Compleet verzorgd

Op het moment dat u de Death Ride Twin bij ons huurt zorgen wij ervoor dat u nergens meer naar om hoeft te kijken. Onze medewerkers zijn opgeleid om onze attracties op een professionele manier op te bouwen, te begeleiden en weer af te breken. Deze attractie is tevens volledig te personaliseren met uw logo of huisstijl. Neem hiervoor vrijblijvend contact met ons op.

Veiligheid 

Onze Death Ride Twin is een attractie van absolute top kwaliteit. Wij kiezen er bewust voor uitsluitend attracties van de allerbeste kwaliteit te laten produceren zodat we u gegarandeerd de beste kwaliteit kunnen leveren. Springkussens en attracties die u bij ons huurt voldoen altijd aan de strengste veiligheidsnormen en worden gekeurd door TÜV Nederland. De springkussens en attracties van YP-Events zijn altijd schoon, droog en in top conditie.

Dichtbij een attractie huren

Dichtbij een attractie huren? YP-Event is de attractie verhuurder van het Groene Hart. U huurt voordelig een attractie in Gouda, Waddinxveen, Alphen aan den Rijn, Boskoop, Reeuwijk, Moerkapelle, Zevenhuizen, Bodegraven, Moordrecht, Haastrecht, Benthuizen, Zoetermeer en Nieuwerkerk aan den IJssel. Uiteraard verhuren we ook attracties en springkussens in de regio Rotterdam, Den Haag, Utrecht, de rest van Nederland en België.

Offerte aanvragen