Death Ride Twin

Huur vanaf € 2450.00

Death Ride Twin huren / verhuur

Death ride Twin attractie huren? Bij onze Death-Ride Twin staan flexibiliteit en capaciteit hoog in het vaandel. Deze attractie kan je activeren binnen 30 minuten en heeft een capaciteit van maar liefst 100 personen per uur! Het woordje “twin” staat natuurlijk niet voor niets, vermits je met twee personen tegelijkertijd naar beneden kan springen. Deze 10 meter hoge attractie geeft jong en oud de mogelijkheid om op een veilige manier pijlsnel naar beneden te glijden. Op deze leuke animatie staat geen leeftijd! Deze Death ride kan overal in België en Nederland geleverd worden.

Death Ride Twin attractie huren bij Fungroup Nederland

Extreme attracties huur je in Nederland exclusief bij Fungroup Nederland! Wij zijn de verhuurder van extreme attracties en hebben alles in huis om jouw evenement tot een groot succes te maken en het adrenalinepeil flink te laten stijgen! Hier vind je extreme attracties waarvoor een flinke dosis lef een basisvereiste is. Kick jij op de meest spraakmakende en extreme attracties ter wereld? Wil jij niets liever dan een spectaculaire belevenis op duizelingwekkende hoogte of met hartversnellende snelheid? Bekijk het complete assortiment extreme attracties van Fungroup Nederland!

Productvideo

*Alle vermeldde tarieven zijn exclusief 21% BTW.
* Het terrein moet bereik- en berijdbaar zijn voor kraan en vrachtwagen.
* Een open terrein zonder obstakels.

Specificaties

Afmeting: 75m x 18m (werkruimte)
Stroom: n.v.t.
Leeftijdsindicatie: Alle leeftijden.
Capaciteit / uur: Ca. 40 personen per uur.


Contactformulier

Heeft u interesse in het huren van een springkussen of attractie? Neem dan nu contact met ons op. Wij helpen u graag verder!

Contactgegevens

Attractieverhuur YP-Events
Biezen 76b
2771 CN Boskoop
0182-752187
info@ypevents.nl