Buikglijbaan

Huur vanaf € 225.00

Buikglijbaan huren? – Maar liefst 18 meter plezier!

Huur onze spectaculaire Buikglijbaan en beleef maar liefst 18 meter glij plezier! Een buikglijbaan huren betekent uren plezier op uw feest, evenement of zeskamp. Niet alleen de gebruikers beleven plezier aan het buikglijden maar ook toeschouwers zullen zich kostelijk vermaken. De Buikglijbaan van Attractieverhuur YP-Events is uniek in zijn soort en ideaal voor evenementen waar geen grote watervoorziening aanwezig is. Deze buikschuifbaan hoeft namelijk niet gevuld te worden met water. Opzetten, nat houden met de meegeleverde (gardena) tuinslang…en glijden maar!

Buikglijbaan huren bij Attractieverhuur YP-Events

Wij sturen u graag een vrijblijvende offerte op basis van uw wensen….afhalen, bezorgen inclusief op- en afbouwen of compleet verzorgd? De Buikglijbaan is uiteraard voorzien van gebruikershandleiding incl. gebruiksvriendelijke op- en afbouw instructies. Opzoek naar een alternatief of nog meer leuke waterpret attracties? Bekijk de vele mogelijkheden uit ons Waterspelen Assortiment. Zit uw gewenste item er niet bij? Neem vrijblijvend contact met ons op, wij helpen u graag verder.

Standaard inbegrepen:
✓ Blower
✓ Grondzeil
✓ Verankeringsmateriaal
✓ Gebruikershandleiding
✓ Certificaat van goedkeuring conform de NEN-EN14960

*Alle vermeldde tarieven zijn exclusief 21% BTW.

Specificaties

Afmeting: 18.0 x 2.5 x 2.4 mtr. (lxbxh)
Stroom: 1 x 1100 watt, 230v.
Leeftijdsindicatie: Kinderen en volwassenen.


Contactformulier

Heeft u interesse in het huren van een springkussen of attractie? Neem dan nu contact met ons op. Wij helpen u graag verder!

Contactgegevens

Attractieverhuur YP-Events
Biezen 76b
2771 CN Boskoop
0182-752187
info@ypevents.nl