Spraakmakende attracties en activiteiten op ieder bedrijfsevenement!

Springkussen, stormbaan en attractie op bedrijfsfeesten

Organiseer jij binnenkort een teambuilding evenement, bedrijfsfeest of ander evenement? Ben je op zoek naar een manier om jouw medewerkers en collega's dichter bij elkaar te brengen? Wij helpen je graag! Attractieverhuur Young Professionals Events heeft alle kennis, ervaring en materialen in huis om ieder bedrijfsevenement tot een succes te maken. Wij helpen je graag bij het realiseren van een unieke en onvergetelijke dag voor jouw medewerkers en collega's. Samen zetten we een spectaculair evenement neer dat volledig aansluit bij jullie bedrijf.


Bekijk ons assortiment

Attracties en activiteiten voor ieder bedrijf

De unieke en spraakmakende springkussens, stormbanen en attracties van YP-Events zijn geschikt voor ieder bedrijfsevenement. Of je nu een bedrijfsfeest, teambuilding evenement of personeelsuitje organiseert: met onze producten zit je altijd goed! YP-Events levert verschillende originele activiteiten voor al jullie medewerkers, partners en kinderen. Samen met jou creëren we een unieke beleving. Wat het doel van jullie evenement ook is, wij zorgen ervoor dat alles perfect geregeld is en brengen zo jouw medewerkers en collega's dichter bij elkaar!


Zorgeloos een springkussen, stormbaan en attractie huren

Wanneer je springkussens, stormbanen en attracties huurt bij YP-Events hoef je nergens meer naar om te kijken. Wij zorgen dat alle materialen in TOP-conditie zijn en helemaal klaar staan voor jouw evenement. Onze producten voldoen altijd aan alle veiligheidseisen en worden onderhouden volgens strenge richtlijnen. Veel van onze attracties kun je eenvoudig zelf afhalen bij ons magazijn. Wij kunnen de producten ook op locatie bezorgen en zelfs helemaal begeleiden. Zo hoef jij nergens naar om te kijken en kun je net als je collega's zorgeloos genieten van jullie evenement.

Bootcamp Challenge Sweeper Waterballen


YP-EVENTS LEVERT UITSLUITEND PRODUCTEN VAN TOP-KWALITEIT DIE VAN JOUW BEDRIJFSEVENEMENT EEN GEGARANDEERD SUCCES MAKEN


Winter, Sinterklaas en kerst evenementen voor bedrijven

Wil je voor jouw bedrijf een leuk en origineel winters evenement organiseren? Zoek je een spraakmakende manier om de laatste weken van het jaar in jouw bedrijf door te brengen? Ook dan helpen wij graag! YP-Events beschikt over een groot aantal attracties die speciaal voor de winterperiode zijn ontworpen. Ook voor thema-evenementen zoals sinterklaas en kerst kun je bij ons terecht. Het team van YP-Events gaat graag op zoek naar de mogelijkheden om jouw bedrijfsevenement in winterse sferen te realiseren.


Over Attractieverhuur YP-Events

Wat in 2005 begon met het verhuren van een springkussen is in de afgelopen jaren uitgegroeid tot een professionele speler in de markt met een creatief, origineel en exclusief assortiment attractie sen activiteiten. Een traject waarbij veiligheid en kwaliteit centraal staan en twee van de belangrijkste aandachtspunten vormen. Wij gaan altijd nét even verder op het gebied van service, kwaliteit en veiligheid. Ons jonge en gedreven team werkt dagelijks aan het creëren van unieke belevingen en denkt graag met je mee om ook voor jouw bedrijf een spectaculair evenement te organiseren.


Veel gestelde vragen over attracties en activiteiten voor bedrijven

Kan ik bij YP-Events ook terecht voor de aankleding van mijn bedrijfsevenement?

Dat kan zeker! Naast unieke springkussens, stormbanen en attracties kunnen wij ook de overige inrichting en aankleding van jouw bedrijfsevenement verzorgen. Van ballonnen tot gepersonaliseerde banners met jouw bedrijfsnaam en logo: alles is mogelijk! Je kunt dus eenvoudig de gehele organisatie van jouw bedrijfsevenement aan ons overlaten. Neem contact met ons op om de mogelijkheden voor jouw evenement te bespreken.


Kan ik via de website direct reserveren?

De website van Attractieverhuur YP-Events is zo ingericht dat je makkelijk en snel producten online kunt reserveren. Je plaatst eenvoudig de producten die je wil bestellen in de winkelwagen. Bij het afronden van je bestelling wordt direct de beschikbaarheid weergegeven. Wanneer het gewenste product niet gegarandeerd leverbaar is, wordt je bestelling automatisch omgezet in een aanvraag of wordt een alternatief aangeboden. Liever eerst een offerte ontvangen? Ook dat is mogelijk! In dit geval verzoeken wij je vriendelijk de aanvraag zo compleet mogelijk per email of het contactformulier aan ons te versturen.


Ik heb een beperkt budget en wil toch een spectaculair evenement organiseren, is dat mogelijk?

Uiteraard is dat mogelijk! YP-Events beschikt over een uitgebreid assortiment aan verschillende grote en kleine attracties, dus wij hebben voor ieder budget de perfecte producten. We helpen je graag bij het vinden van een springkussen, stormbaan en attracties die helemaal past bij jouw evenement. Ons team staat dagelijks voor je klaar om samen met jou de mogelijkheden te bespreken voor jouw bedrijf.


Ik wil mijn bestelling wijzigen, kan dat?

Het is zeker mogelijk om je bestelling te wijzigen. Heb je een bestelling geplaatst waarvan de huurperiode over 5 dagen of later start? Je kunt in dit geval de gewenste wijzingen(en) aan ons doorgeven door per email te reageren op de reeds ontvangen huurbevestiging. Vindt de bestelling binnen 5 dagen plaats? Wij verzoeken je in dit geval vriendelijk telefonisch contact met ons op te nemen zodat we je snel van dienst kunnen zijn. 

 

Bekijk ons assortiment