Sweeper

750,00

Excl. BTW

Sweeper
>
  • Sweeper
  • Sweeper
  • Sweeper
<

Producteigenschappen

Lengte
1000 cm
Breedte
1000 cm
Hoogte
300 cm
Capaciteit
8 personen
Overdekt
Nee

Omschrijving

Sweeper attractie – Bekend van Whipe Out!

Wie wordt de Last One Standing? Bij deze attractie is het de bedoeling om de doldwaze armen te ontwijken en als langste op je blok te blijven staan. De armen wisselen continue van draairichting en gaan steeds sneller. Hoogte en snelheid kunnen worden ingesteld waardoor deze attracties uitermate geschikt is voor jong & oud. De Sweeper attractie huur je compleet met begeleiding en geluidsinstallatie. Gegarandeerd een spectaculaire beleving voor uw feest of evenement.

Praktische informatie

Hieronder vindt u praktische informatie over het huren van de Sweeper attractie. Wij adviseren u om de locatie, waar u de attractie wilt plaatsen, op te meten om te voorkomen dat de attractie niet past of beschadigd raakt tijdens het gebruik. Houdt naast de afmetingen van de attractie altijd rekening met minimaal één meter vrije ruimte rondom de attractie. De Sweeper maakt gebruik van één stroomaansluitingen welke door u verzorgd dient te worden.

Bezorging en op- en afbouw

Het is niet mogelijk om dit product zelf af te halen. Wij zorgen dat de Sweeper wordt opgebouwd, afgebroken en begeleid. Het bezorgtarief wordt berekend op basis van het aantal gereden kilometers. Dit kunt u eenvoudig zelf berekenen wanneer u het product toevoegd aan uw winkelwagen. U huurt de Sweeper standaard voor 4 aaneengesloten uren inclusief 2 enthousiaste begeleiders. Indien u de Sweeper langer wilt huren kunt u dit eenvoudig aangeven bij het bevestigen van uw bestelling.

Compleet verzorgd

Op het moment dat u de Sweeper attractie bij ons huurt zorgen wij ervoor dat u nergens meer naar om hoeft te kijken. Onze medewerkers zijn opgeleid om onze attracties op een professionele manier op te bouwen, te begeleiden en weer af te breken. Deze attractie wordt standaard geleverd inclusief geluidsinstallatie en afzethekjes.

Veiligheid 

Onze Sweeper is een Whipe Out attractie van Europese top kwaliteit. Wij kiezen er bewust voor om alle attracties in Europa te laten produceren zodat we u gegarandeerd de allerbeste kwaliteit kunnen leveren. Springkussens en attracties die u bij ons huurt voldoen altijd aan de strengste veiligheidsnormen en worden gekeurd door TÜV Nederland. De springkussens en attracties van YP-Events zijn altijd schoon, droog en in top conditie.

Dichtbij een attractie huren

Dichtbij een attractie huren? YP-Event is de attractie verhuurder van het Groene Hart. U huurt voordelig een attractie in Gouda, Waddinxveen, Alphen aan den Rijn, Boskoop, Reeuwijk, Moerkapelle, Zevenhuizen, Bodegraven, Moordrecht, Haastrecht, Benthuizen, Zoetermeer en Nieuwerkerk aan den IJssel. Uiteraard verhuren we ook attracties en springkussens in de regio Rotterdam, Den Haag, Utrecht, de rest van Nederland en België.