Kinder Zweefmolen

950,00

excl. BTW

1.149,50

incl. BTW

Kinder Zweefmolen
>
  • Kinder Zweefmolen
  • Kinder Zweefmolen
  • Kinder Zweefmolen
<

Producteigenschappen

Lengte
700 cm
Breedte
700 cm
Hoogte
400 cm
Capaciteit
6 kinderen
Overdekt
Nee
Stroomverbruik:
1x 3500watt (230V)

Omschrijving

Prachtige kinder zweefmolen opgebouwd in 15 minuten

Deze sfeervolle en mobiele zweefmolen geeft plaats aan 6 kinderenen en voldoet aan de strengste veilgheidsvoorschriften. Ze is zeer speciaal door de mooie decoratie, is uiterst mobiel en kan in slechts 15 minuten opgebouwd worden!

Praktische informatie

Hieronder vind je praktische informatie over het huren van de Zweefmolen. Wij adviseren je om de locatie, waar je de attractie wilt plaatsen, op te meten om te voorkomen dat de attractie niet past of beschadigd raakt tijdens het gebruik. Houd naast de afmetingen van de attractie altijd rekening met de lengte van het transport en benodigde vrije ruimte rondom de attractie. Deze mobiele zweefmolen maakt gebruik van één stroomaansluiting welke door de huurder verzorgd dient te worden.

Bezorging en op- en afbouw

Het is niet mogelijk om dit product zelf af te halen. Wij zorgen dat de Zweefmolen wordt opgebouwd, afgebroken en begeleid. Het bezorgtarief wordt berekend op basis van het aantal gereden kilometers. Je huurt deze kinder zweefmolen standaard voor 5 aaneengesloten uren inclusief enthousiaste begeleider. Indien je deze attractie langer wilt huren kun je dit eenvoudig aangeven bij het bevestigen van je bestelling.

Compleet verzorgd

Op het moment dat je de Zweefmolen bij ons huurt, zorgen wij ervoor dat je nergens meer naar om hoeft te kijken. Onze medewerkers zijn opgeleid om onze attracties op een professionele manier op te bouwen, te begeleiden en weer af te breken.

Veiligheid 

De Zweefmolen is een attractie van absolute top kwaliteit. Wij kiezen er bewust voor uitsluitend attracties van de allerbeste kwaliteit te laten produceren zodat we je gegarandeerd de beste kwaliteit kunnen leveren. Springkussens en attracties die je bij ons huurt voldoen altijd aan de strengste veiligheidsnormen en worden gekeurd door TÜV Nederland. De springkussens en attracties van YP-Events zijn altijd schoon, droog en in top conditie.

Dichtbij een attractie huren

Dichtbij een attractie huren? YP-Event is de attractie verhuurder van het Groene Hart. Je huurt voordelig een attractie in Gouda, Waddinxveen, Alphen aan den Rijn, Boskoop, Reeuwijk, Moerkapelle, Zevenhuizen, Bodegraven, Moordrecht, Haastrecht, Benthuizen, Zoetermeer en Nieuwerkerk aan den IJssel. Uiteraard verhuren we ook attracties en springkussens in de regio Rotterdam, Den Haag, Utrecht, de rest van Nederland en België.

Offerte aanvragen