Zweefmolen Space Jam

13.500,00
excl. BTW
16.335,00
incl. BTW

Producteigenschappen

Lengte
1500 cm
Breedte
1300 cm
Hoogte
4000 cm
Gewicht
35.000 kg
Capaciteit
24 personen
Overdekt
Nee
Stroomverbruik:
3 x 63 Amp.

Omschrijving

Huur een 40 meter hoge zweefmolen als kermisattractie voor jouw evenement! 

Wil je een echte kermisattractie huren voor je evenement, festival of andere gelegenheid? Ervaar de ultieme sensatie van zweven op grote hoogte terwijl je geniet van een adembenemend uitzicht over jouw evenement in onze unieke 40 meter hoge zweefmolen de "Space Jam''. 

Deze zweefmolen is niet zomaar een attractie; het is een bijzondere ervaring die je niet snel zult vergeten. Met een hoogte van 40 meter tilt de "Space Jam" je letterlijk naar nieuwe hoogtes, terwijl je wordt omgeven door kleurrijke verlichting en opzwepende muziek die de sfeer nog magischer maakt.

Waarom kiezen voor een 40 meter hoge zweefmolen als kermisattractie voor jouw festival of evenement?

Hieronder hebben we slechts enkele redenen vermeld waarom deze kermisattractie niet op jouw evenement mag ontbreken:

Unieke Sensatie
De combinatie van hoogte, snelheid en beweging zorgt voor een unieke en opwindende ervaring die de bezoekers van jouw evenement keer op keer opnieuw willen beleven.

Trekpleister voor bezoekers
Als een van de meest indrukwekkende kermisattracties voor een evenement, trekt de "Space Jam" gegarandeerd grote menigten aan, waardoor de algehele aantrekkingskracht van jouw evenement wordt vergroot.

Perfect voor alle leeftijden
Van jong tot oud, iedereen kan genieten van de sensatie van zweven door de lucht. Onze zweefmolen is geschikt voor alle leeftijden en zorgt voor plezier voor het hele gezin.

Professionele service
Wij zorgen voor een vlekkeloze op- en afbouw en begeleiding van de attractie, zodat jij je kunt concentreren op het succes van jouw evenement. Ons ervaren personeel staat altijd klaar om ervoor te zorgen dat alles soepel verloopt.

Socialmedia waardig
Creëer onvergetelijke herinneringen en deel ze met vrienden en familie op sociale media. De "Space Jam" is de perfecte achtergrond voor spectaculaire foto's en video's die de aandacht van het online publiek trekken.

Veiligheid gegarandeerd
Onze attractie is gecertificeerd volgens de allerhoogste veiligheidseisen en is gekeurd door TUV Nederland. Je kunt dus met een gerust hart genieten van de "Space Jam" wetende dat de veiligheid van jouw bezoekers onze hoogste prioriteit heeft.

Direct boeken of meer informatie?

De "Space Jam" 40 meter hoge zweefmolen huren als dé kermisattractie voor jouw evenement? Neem vandaag nog contact met ons op voor een vrijblijvende offerte en maak van jouw evenement een onvergetelijke ervaring waar iedereen het nog lang over zal hebben.

Offerte aanvragen