Winter attractie huren - Verhuur van unieke winter en kerst attracties!

Winter attractie huren? Het huren van spectaculaire winter en kerst attracties en activiteiten doe je natuurlijk bij Attractieverhuur YP-Events. Wij zijn de verhuurder van winter attracties zoals een levensgrote sneeuwbol, ook wel Snowglobe genoemd, de sneeuw glijbaan 'Mobile Tube Slide', winter en kerst springkussen, winter spelen en natuurlijk leuke winter en kerst activiteiten en entertainment. Voor het huren van winterse attracties voor winter events, kerstmarkten, winkelcentra, beurzen, etc. ben je bij ons op de juiste plaats. Attractieverhuur YP-Events levert attracties in heel Nederland & België.


Mobile Tube Slide - sneeuw glijbaan

Snowglobe huren

Schaatsbaan 100m²  huren


Bekijk alle winter attracties


Organiseer een winter evenement met onze unieke attracties

Organiseer jij binnen een winter evenement, winter borrel, kerstmarkt of kerst evenement? Met de unieke kerst en winter attracties van Attractieverhuur YP-Events zorg je gegarandeerd voor extra plezier. Van spectaculaire sneeuwglijbaan tot een unieke levensgrote sneeuwbol, alles is mogelijk! Heb je hulp nodig bij het kiezen van de juiste attracties voor jouw winter of kerst evenement? Neem gerust contact met ons op. Ons team staat graag voor je klaar voor vrijblijvend advies om jouw winter of kerst evenement onvergetelijk te maken met onze winter attracties.


Wat vinden onze klanten? - Winter attracties in een winkelcentrum!


Bekijk alle winter attracties


Onze tevreden klanten

Winkelcentrum Gouweplein logo Volvo logo

Snowglobe huren

Je kent ze vast nog wel van vroeger, het glazen bolletje wat gaat sneeuwen als je hem hard schudt. Juist deze 'ouderwetse' sneeuwende bol is op dit moment dé eye-catcher op ieder winter of kerst evenement. De levensgrote sneeuwbol, ook wel Snowglobe genoemd, is een enorme eyetacher op jouw evenement. Mensen staan letterlijk in de rij voor een fotomoment in deze levensgrote variant van de welbekende sneeuwbol.

De aantrekkingskracht van een snowglobe is ongekend, overal staan gegarandeerd lange rijen. Het inzetten van een Snowglobe als promotieobject is daarom een goede keuze. De levensgrote sneeuwbol kunnen we volledig personaliseren met jouw logo. Of wat te denken van een achterwand of de voorzijde volledig passend in jouw huisstijl? Laat je verbazen door onze persoonlijke service, snelle levering en bekijk samen de vele mogelijkheden voor jouw event.


GRATIS offerte aanvragen