Spraakmakende attracties en evenementen voor jouw winkelcentrum!

Attracties en evenementen voor winkelcentrum

Je wil graag meer bezoekers naar jouw winkelcentrum halen, maar weet niet zo goed hoe je dit moet doen? Je zoekt een evenement dat jouw winkelcentrum in de hele buurt bekend maakt, maar wil je geen dagen bezig zijn met de voorbereiding en stress die daar vaak bij komt kijken? Dan zijn wij jouw partner! Young Professionals Events creëert, faciliteert en realiseert de meest spraakmakende evenementen voor jouw winkelcentrum. Wij zorgen ervoor dat jouw centrum direct meer consumenten aantrekt, en nemen alle zorgen uit handen.


Bekijk ons assortiment


Meer bekendheid zonder zorgen

De attracties en evenementen van YP-Events zorgen gegarandeerd voor een enorme toestroom aan consumenten, zowel op de dag(en) van het evenement als daarna. Ons gedreven en ervaren team is opgeleid om de meest spraakmakende evenementen te realiseren. Wij nemen alle zorgen uit handen bij de voorbereiding en uitvoering van het evenement, zodat jij zonder stress kunt genieten van de toenemende drukte in jouw centrum!


Zorgeloos een attractie of evenement organiseren

Het team van YP-Events heeft jarenlange ervaring met het realiseren van unieke winkelcentrumevenementen. Of het nu gaat om een unieke consumentenactie, spraakmakende attractie of compleet verzorgd evenement: wij zorgen dat alles goed geregeld is. Je kunt bij ons terecht voor unieke thema-evenementen, uitdeelacties, kinderworkshops en consumentenacties. Ben je op zoek naar een uniek evenement om jouw winkelcentrum nog meer op te laten vallen? We denken graag met je mee!Direct effect in jouw winkelcentrum

Een attractie, consumentenactie of evenement zal de toestroom van consumenten in jouw centrum enorm doen toenemen. Niet alleen tijdens de activatie, maar ook nog lang daarna zullen de ondernemers in jouw winkelcentrum de effecten zien van een goe geslaagd evenement. Hier ligt dan ook precies de kracht van YP-Events: wij realiseren een of meerdere spectaculaire dagen in jouw winkelcentrum die niet alleen voor de consumenten, maar ook voor de ondernemers succesvol zijn.WIJ LEVEREN GEEN STANDAARD ENTERTAINMENT, MAAR GARANDEREN HOOGWAARDIGE EVENEMENTEN DIE PASSEN BIJ HET KARAKTER VAN JOUW WINKELCENTRUM


Over Attractieverhuur YP-Events

YP-Events houdt zich al sinds 2005 bezig met de realisatie van de meest spectaculaire attracties en evenementen. Ons creatieve, originele en exclusieve assortiment maakt iedere gelegenheid tot een succes! Veiligheid en kwaliteit staan bij ons centraal en we gaan altijd nét even verder op het gebied van service, kwaliteit en veiligheid. Ons jonge en gedreven team werkt dagelijks aan het creëren van unieke belevingen en denkt graag met jet mee om ook voor jouw winkelcentrum een spectaculaire dag (of dagen!) te realiseren. 


Onze tevreden klanten


Veel gestelde vragen over winkelcentrumevents

Kan YP-Events ook een complete jaarplanning voor mijn winkelcentrum opzetten?

Jazeker! Ons team heeft heel veel ervaring met het opzetten van jaarplanningen. Samen met jou gaan we graag op zoek naar de mogelijkheden om het hele jaar door spraakmakende acties en evenementen te realiseren in jouw winkelcentrum. Daarnaast kunnen wij je helpen bij de communicatie met de ondernemers in jouw winkelcentrum. Neem contact met ons op via email of het contactformulier om de mogelijkheden voor jouw winkelcentrum te bespreken. 


Kan ik bij YP-Events ook zelf meedenken over de invulling van mijn evenement?

Bij YP-Events bepaal je zelf hoeveel werk wij uit handen nemen. We zijn altijd bereikbaar voor vragen, opmerkingen of aanvullingen en gaan graag samen met jou op zoek naar de mogelijkheden voor jouw winkelcentrum. Wil je liever een compleet aanbod dat je in een keer kunt voorleggen aan de ondernemers in jouw winkelcentrum? Ook dat is mogelijk!


Ik heb een beperkt budget en wil toch een spectaculair evenement organiseren, is dit mogelijk?  

Dat is zeker mogelijk! YP-Events beschikt over een uitgebreid assortiment aan verschillende grote en kleine attracties, dus wij hebben voor ieder budget de perfecte attracties. Ook onze consumentenacties en evenementen kunnen zo groot of klein Woden uitgevoerd als jij wil. We denken graag met je mee om te kijken naar de mogelijkheden binnen het budget van jouw winkelcentrum.


Ik wil mijn bestelling wijzigen, kan dat?

Uiteraard is het mogelijk om je bestelling te wijzigen. Heb je een bestelling geplaatst waarvan de huurperiode over 5 dagen of later start? Je kunt in dit geval de gewenste wijziging(en) aan ons doorgeven door per email te reageren op de reeds ontvangen huurbevestiging. Vindt de bestelling binnen 5 dagen plaats? wij verzoeken je in dit geval vriendelijk telefonisch contact met ons op te nemen zodat we je snel van dienst kunnen zijn.


Bekijk ons assortiment