Western Kids Experience

2.295,00
(excl. BTW)
2.776,95
(incl. BTW)
In Winkelwagen

Producteigenschappen

Lengte 600 cm
Breedte 600 cm
Hoogte 300 cm
Stroomverbruik: 3x 3500watt (230V)

Omschrijving

Western Kids Experience - Speciaal voor de echte cowboys en indianen!

De Western Kids Experience is hét kinder thema evenement voor echte cowboys en indianen! Maak een ritje op de doldwaze rodeostier, laat je cowboy skills zien bij de zes western spellen en geniet van een zakje heerlijke verse popcorn bij de western uitdeelstand. Wanneer je de Western Kids Experience boekt haal je een compleet verzorgd western thema evenement voor kinderen in huis, compleet vezorgd door een team van enthousiaste activiteitenbegeleiders. Je hoeft dus nergens meer naar om te kijken! De Western Kids Experience is optioneel uit te breiden met western entertainment zoals line-dance demonstraties maar ook met extra western decors en activiteiten.

Je huurt de Western Kids Experience inclusief
- Western springkussen
- Doldwaze Rodeostier
- Popcorn uitdeelstand
- 6 Western spellen
- Enthousiaste begeleiding.
- Op/afbouwen van de activiteiten.

*Standaard huur je deze activiteit op basis van 4 aaneengesloten uren. Langer huren? Neem contact met ons op!

Praktische informatie

Hieronder vind je praktische informatie over het huren van de Western Kids Experience. Wij adviseren je om de locatie, waar je de attracties en activiteitein wilt plaatsen, op te meten om te voorkomen dat de attracties en activiteiten niet passen of beschadigd raken tijdens het gebruik. De Western Kids Experience maakt gebruik van drie vrije stroomgroepen welke door de huurder verzorgd dienen te worden.

Western entertainment boeken

Opzoek naar extra entertainment voor jouw evenement? Je kunt de Western Experience optioneel uitbreiden met bijvoorbeeld country linedance demonstraties, country artiesten maar bijvoorbeeld ook extra western decors en leuke western activiteiten. We denken graag mee om jouw country en western evenement compleet te maken. Vrijblijvend advies ontvangen? Neem contact met ons op!

Kinder thema evenementen op maat

Een kinder evenement organiseren met een eigen thema? Hievoor ben je bij YP-Events aan het juiste adres. Daag ons uit om een spraakmakend thema evenement voor je te organiseren. Ons creatieve team van medewerkers staat graag voor je klaar. De afgelopen jaren hebben we voor vele verschillende opdrachtgevers de meest unieke kinder evenementen mogen organiseren en faciliteren. De mogelijkheden zijn grenzeloos!

Professionele leverancier voor kinder evenementen

Wij zijn al 15 jaar leverancier van professionele attracties en activiteiten voor de meest uiteenlopende (kinder) evenementen. Wat in 2005 begon met het verhuren van een springkussen is in de afgelopen jaren uitgegroeid tot een professionele speler in de markt met een creatief, origineel en exclusief assortiment attracties en activiteiten. Een traject waarbij veiligheid en kwaliteit centraal staan en één van de belangrijkste aandachtspunten vormen. We gaan altijd nét even verder op het gebied van service, kwaliteit en veiligheid. Als leverancier van de meest spraakmakende attracties in Nederland & België zorgen we voor de absolute wauw-factor. Met ons enthousiaste en gedreven team zijn wij je graag van dienst.