Template 2

Een spectaculair feest met
attracties organiseren?

Meer naamsbekendheid voor je merk? Heb je bepaalde marketing doelstellingen? Breng je doelgroep in contact met je merk of product, op een bijzondere, interactieve manier. Je merk campagne ondersteunen met een gepersonaliseerde attractie, pop-up, of een actie op maat laten

maken? Alles is mogelijk. Ons creative team zorgt dat je promotie op een effectieve manier, zowel online als offline, een sterke band & ervaring creëert met de juiste publiek. Dat is meer dan de standaard digital advertising.

Een merkactivatie met gepersonaliseerde attracties

Beleef het met fun, en creëer onvergetelijke momenten bij klanten die direct gebonden worden aan jouw merk of product. Wij koppelen onze 17-jarige ervaring met attracties samen met onze creative studio om attracties en acties (om) te bouwen naar een ludieke promotie actie met action. Klik hier om meer te lezen over de kracht van gepersonaliseerde attracties!

Een merk promotie volledig op maat laten ontwikkelen?

Je hebt een geweldig idee voor een actie, of je wilt gewoon iets nieuws? Met onze ervaring in het bouwen van nieuwe attracties, kunnen wij de gekste en leukste ideeën realiseren. Van de visualisatie tot de productie van een opblaasbaar huis, een mobiele mega glijbaan of een pop-up pretpark.

Neem contact met ons op

Opblaasbare reclame en promotie objecten op maat

Onder het motto ‘als jij het kunt bedenken, kunnen wij het maken’ zijn we in staat om alle wensen van jou en jouw klant te vertalen naar een spraakmakend opblaasbaar promotie product. Dit doen we vanuit onze eigen productie in Europa, waar we de meest geavanceerde technieken in de industrie gebruiken!

Vraag naar de mogelijkheden

Klaar om je merkactivatie aan professionals over te laten?

Want wij zijn klaar om je promotie te ontwikkelen, en te realiseren! Ons flexibele creatieve team zorgt voor de vormgeving, online & offline communicatie, decoraties op maat, foto’s, video’s, originele ideëen, …! Neem contact met ons op, plan een brainstorm middag over je idee, en ontvang vrijblijvend een visual van je merkactivatie!

Alles op maat voor je ontwikkelt
Van het creëren van decoraties tot ontwikkeling van attracties

We passen onze creativiteit aan op je wensen en het beschikbare budget
Een extra eyecatcher, of toch even wat minder decoraties?

Duidelijke afspraken met visuele voorbeelden
Heldere afspraken, met alles tot in de detail gepland en besproken.

Neem contact met ons op!

Ons team helpt je graag verder, heb je vragen over onze merkactivaties, consumentenacties, of direct op de koffie komen? We horen het graag.

  • Visual van de merkactivatie
  • Flexibel voor je wensen en budget
  • Eigen attracties, communicatie & vormgeving in huis

Of bel direct met Ricardo
+31 (0)182 75 21 87

Contactformulier