Template 1

Een spectaculair feest met
attracties organiseren?

Van verjaardagspartijen tot festivals tot bedrijfsfeesten nationaal en internationaal. Bij ons is alles mogelijk! Je wilt een spectaculair feest organiseren? Met onze ervaring en deskundigheid in de evenementen branche weten wij altijd hoe je een event professioneel en creatief moet

neerzetten. Door de jaren heen hebben wij een vaste klantenkring opgebouwd door vele goede samenwerkingen en goede prestaties neer te zetten. Creativiteit, plezier en kwaliteit vinden wij erg belangrijk en daar staan wij als bedrijf ook voor.

Unieke
evenementen en
bedrijfsfeesten

Voor je bedrijfsfeest, jubileum of festival. Één organisatiebureau die je volledig ontzorgt, of alleen ondersteuning geeft met vette, gepersonaliseerde (extreme) attracties?

Volledig ingevuld en ontzorgt evenement of feest!

Young Professionals Events staat ook wel bekend om het ontlasten van de zorgen van onze klanten. Omdat wij een heel breed assortiment hebben aan diensten en goederen zoals attracties die gepersonaliseerd kunnen worden, vormgevers die je de communicatie volledig uit handen kunnen nemen, ervaren personeel, en een creatief team die de aankleding en decoraties kan verzorgen! Er zijn namelijk talloze zaken waar je rekening mee dient te houden. Het verloop van de communicatie, het opmaken van een draaiboek of het aankleden van de locatie. Bij dat soort zaken weten we hoe we moeten opereren zodat we jou je zorgen daarmee kunnen ontlasten.

Eigen attractie met branding

Een bedrijfsfeest, festival, winkelopening, of gewoon een tof evenement organiseren?

Zoals je hieronder kan zien, hebben we al veel verschillende events mogen organiseren. Van schoolfeesten tot bedrijfsfeesten tot exclusieve Nickelodeon en MGA merkactivaties!

Neem contact met ons op!

Ons team helpt je graag verder, heb je vragen over onze merkactivaties, consumentenacties, of direct op de koffie komen? We horen het graag.

  • Visual van de merkactivatie
  • Flexibel voor je wensen en budget
  • Eigen attracties, communicatie & vormgeving in huis

Of bel direct met Ricardo
+31 (0)182 75 21 87

Contactformulier