Surf Simulator

850,00
(excl. BTW)
1.028,50
(incl. BTW)
Offerte aanvragen
Opties bekijken

Producteigenschappen

Lengte 500 cm
Breedte 500 cm
Hoogte 300 cm
Capaciteit 1 personen
Overdekt Nee
Stroomverbruik: 1x 3500watt (230V)

Omschrijving

Surf Simulator huren of boeken – Blijf jij het langste staan?

Surf Simulator huren voor een evenement? Deze absolute top attractie voor jong & oud is uitermate geschikt voor een jaarmarkt, beachparty, zomer evenement of festival. Neem plaats op de bewegende surfplank en probeer zo lang als mogelijk te blijven staan. Hoe langer jij blijft staan, hoe wilder de surfsimulator gaat bewegen. Onze medewerker zorgt voor het op/afbouwen en bedienen van deze top attractie.

Praktische informatie

Hieronder vind je praktische informatie over het huren van een surf simulator. Wij adviseren je om de locatie, waar je de attractie wilt plaatsen, op te meten om te voorkomen dat de attractie niet past of beschadigd raakt tijdens het gebruik. Houd naast de afmetingen van de attractie altijd rekening met de lengte van het transport en benodigde vrije ruimte rondom de attractie. De surf simulator maakt gebruik van twee stroomaansluitingen welke door de huurder verzorgd dienen te worden.

Bezorging en op- en afbouw

Het is niet mogelijk om dit product zelf af te halen. Wij zorgen dat de surf simulator wordt opgebouwd, afgebroken en begeleid. Het bezorgtarief wordt berekend op basis van het aantal gereden kilometers. Dit kun je eenvoudig zelf berekenen wanneer je het product toevoegt aan je winkelwagen. Je huurt de mechanische surf simulator standaard voor 4 aaneengesloten uren inclusief een enthousiaste begeleider. Indien je de surf simulator langer wilt huren kun je dit eenvoudig aangeven bij het bevestigen van je bestelling.

Compleet verzorgd

Op het moment dat je de surfboard simulator bij ons huurt zorgen wij ervoor dat je nergens meer naar om hoeft te kijken. Onze medewerkers zijn opgeleid om onze attracties op een professionele manier op te bouwen, te begeleiden en weer af te breken.

Veiligheid 

Onze surf simulator is een attractie van Europese top kwaliteit. Wij kiezen er bewust voor om alle attracties in Europa te laten produceren zodat we je gegarandeerd de allerbeste kwaliteit kunnen leveren. Springkussens en attracties die je bij ons huurt voldoen altijd aan de strengste veiligheidsnormen en worden gekeurd door TÜV Nederland. De springkussens en attracties van YP-Events zijn altijd schoon, droog en in top conditie.

Dichtbij een surf simulator huren

Dichtbij een surf simulator huren? YP-Event is de attractie verhuurder van het Groene Hart. Je huurt voordelig een attractie in Gouda, Waddinxveen, Alphen aan den Rijn, Boskoop, Reeuwijk, Moerkapelle, Zevenhuizen, Bodegraven, Moordrecht, Haastrecht, Benthuizen, Zoetermeer en Nieuwerkerk aan den IJssel. Uiteraard verhuren we ook attracties en springkussens in de regio Rotterdam, Den Haag, Utrecht, de rest van Nederland en België.


Offerte aanvragen

Bedankt voor het aanvragen van een offerte. Wij nemen zo spoedig mogelijk contact met u op.
Er is iets mis gegaan met verzenden, probeer het alstublieft opnieuw.

Uw naam is verplicht.

Een e-mailadres is verplicht.

Het e-mailadres heeft geen geldig formaat.

Een telefoonnummer is verplicht.

Het telefoonnummer heeft geen geldig formaat.