Spraakmakende attracties en evenementen op jouw vereniging!

Springkussen en attractie voor sportverenigingen

Wil je een evenement organiseren voor jouw sportvereniging en ben je op zoek naar unieke attracties? Je zoekt spectaculaire attracties die passen bij de uitstraling van jouw vereniging en leden. Je wil voor leden een onvergetelijke dag organiseren en activiteiten voor alle leeftijden realiseren. Dan helpen wij je graag! Young Professionals Events creëert, faciliteert en realiseert de meest spraakmakende evenementen voor jouw vereniging. Wij zorgen ervoor dat jouw vereniging een onvergetelijke indruk maakt op alle bezoekers.


Bekijk ons assortiment


Een onvergetelijk evenement op jouw vereniging

De unieke en spectaculaire attracties van YP-Events zorgen gegarandeerd voor een onvergetelijke dag voor jouw leden en bezoekers. Jouw vereniging zal enorme indruk maken op alle aanwezigen. Of je nu op zoek bent naar een springkussen, stormbaan of unieke attractie: de producten van YP-Events sluiten altijd perfect aan bij jouw vereniging en evenement. Met onze attracties zullen alle gasten hun ogen uitkijken en jouw vereniging niet snel vergeten!


Zorgeloos een springkussen of attractie huren

Wanneer je een springkussen, stormbaan of attractie huurt bij YP-Events, hoef je nergens meer naar om te kijken. Al onze producten zijn uitsluitend van de beste kwaliteit en worden onderhouden volgens strenge richtlijnen. Hierdoor ben je gegarandeerd van de mooiste en veiligste producten voor jouw vereniging. Je kunt de meeste producten eenvoudig zelf afhalen bij ons magazijn in Boskoop. We geven je dan alle informatie om de attracties veilig en verantwoord te gebruiken. Wij kunnen de producten ook op jouw vereniging bezorgen en zorgen er dan voor dat alles goed geregeld is. Je kunt bij YP-Events ook enthousiaste activiteitenbegeleiders inhuren, die letten op de veiligheid van jouw gasten. 


Springkussens Bekijk alles
Sport & Spel Bekijk alles
Stormbanen Bekijk alles

.

YP-EVENTS LEVERT UITSLUITEND PRODUCTEN VAN TOP-KWALITEIT DIE VAN JOUW EVENEMENT EEN GEGARANDEERD SUCCES MAKEN

Over Attractieverhuur YP-Events

Wat in 2005 begon met het verhuren van een springkussen is in de afgelopen jaren uitgegroeid tot een professionele speler in de markt met een creatief, origineel en exclusief assortiment attracties en activiteiten. Een traject waarbij veiligheid en kwaliteit centraal staan en twee van de belangrijkste aandachtspunten vormen. Wij gaan altijd nét even verder op het gebied van service, kwaliteit en veiligheid. Ons jonge en gedreven team werkt dagelijks aan het creëren van unieke belevingen en denkt graag met je mee om ook voor jouw vereniging een spectaculaire dag te organiseren. 


Onze tevreden klanten


Veel gestelde vragen over evenementen op sportverenigingen

Kan ik via de website direct reserveren?

De website van Attractieverhuur YP-Events is zo ingericht dat je makkelijk en snel producten online kunt reserveren. Je plaatst eenvoudig de producten die je wil bestellen in de winkelwagen. Bij het afronden van je bestelling wordt direct de beschikbaarheid weergegeven. Wanneer het gewenste product niet gegarandeerd leverbaar is, wordt je bestelling automatisch omgezet in een aanvraag of wordt een alternatief aangeboden. Liever eerst een offerte ontvangen? Ook dat is mogelijk! In dit geval verzoeken wij je vriendelijk de aanvraag zo compleet mogelijk per email of het contactformulier aan ons te versturen.


Kunnen de attracties op het veld worden opgebouwd?

Dat kan! De springkussens, stormbanen en attracties van YP-Events kunnen op iedere vlakke ondergrond worden opgebouwd. Bij alle attracties wordt een grondzeil geleverd dat zowel het veld als de attractie beschermt tegen vuil en beschadiging. De attracties worden vastgezet met grondankers of zandzakken en brengen zo geen beschadiging toe aan het veld. 


Moet ik de producten zelf opzetten?

Dat kan, maar dat hoeft niet! Je kunt er voor kiezen om de producten zelf af te halen bij ons magazijn in Boskoop. Wij zorgen dan dat alles klaarstaat en vertellen je alles over het opzetten en afbreken van de producten. Je kunt er ook voor kiezen om de producten door ons te laten bezorgen op jouw vereniging. Alle producten worden dan door ons zorgvuldig opgebouwd en geplaatst zoals jij wil. Enkele producten kunnen niet worden afgehaald. Dit staat aangegeven bij het betreffende product. 


Er is schade ontstaan, wat nu?

Neem direct telefonisch contact met ons op als er schade is ontstaan tijdens het gebruik van het gehuurde product! Wij zullen in dit geval direct kijken of het probleem nog dezelfde dag verholpen kan worden. Wanneer de schade niet direct kan worden verholpen, zullen wij het gehuurde meteen mee terug nemen. Samen met jou gaan we dan op zoek naar mogelijkheden om jouw evenement alsnog een succes te maken. Check altijd goed je verzekering voordat je iets huurt om onverwachte kosten voor schadeherstel te voorkomen. 


Bekijk ons assortiment