Spraakmakende springkussens en attracties op jouw school

Attractie en springkussen verhuur voor scholen

Organiseer jij binnenkort een sportdag, feest of themadag op school? Dan ben je waarschijnlijk op zoek naar unieke, spectaculaire en betrouwbare attracties. Je zoekt attracties waar de kinderen zich een hele dag mee kunnen vermaken, zonder dat jij je ergens druk om hoeft te maken. Dan zijn wij jouw partner! Attractieverhuur YP-Events heeft een ruim assortiment aan springkussens en attracties die het feest helemaal compleet maken. Wij zorgen ervoor dat de kinderen (en jij!) deze dag nooit meer zullen vergeten. 


Bekijk ons assortiment


Sportdag, feest of themadag voor kinderen en voor jou!

Alle springkussens en attracties van YP-Events zijn zorgvuldig geproduceerd en voldoen aan de strengste veiligheidseisen. Hierdoor hebben onze springkussens en attracties de mooiste prints, die gegarandeerd indruk maken op de kinderen van jouw school. Daarnaast hoef jij je geen moment druk te maken over de veiligheid. Met onze springkussens en attracties creëer je een spectaculaire dag voor de kinderen van jouw klas of school waar je zelf ook nog van kunt genieten!


Zorgeloos een springkussen of attractie huren

Al onze springkussens en attracties zijn van Europese TOP-kwaliteit en worden onderhouden volgens strenge richtlijnen. Hierdoor ben je gegarandeerd van de mooiste springkussens en attracties op jouw school. Bovendien kun je bij YP-Events ook terecht voor licht- en geluidsinstallaties, funfood en stroomvoorzieningen. Wil je helemaal nergens meer naar om hoeven kijken? Dan kun je eenvoudig een of meerdere activiteitenbegeleiders inhuren die toezicht houden op de veiligheid. Zo hoef jij je nergens meer druk over te maken.


Springkussens Bekijk alles
Stormbanen Bekijk alles
Sport & Spel Bekijk alles
Onvergetelijke dag

Of je nu een feest organiseert om het einde van het schooljaar te vieren, een sportdag organiseert voor de hele school of een themadag organiseert voor jouw klas: wij helpen je om een geweldige dag te creëren voor de kinderen. Met de springkussens en attracties van YP-Events zorg je ervoor dat de kinderen uit jouw klas of school deze dag niet snel meer zullen vergeten. De kinderen zullen een onvergetelijke dag beleven en jij kunt zonder zorgen genieten van het feest, de sportdag of themadag.MET DE SPRINGKUSSENS EN ATTRACTIES VAN YP-EVENTS ORGANISEER JE GEGARANDEERD EEN SUCCESVOLLE DAG VOOR IEDERE KLAS OF SCHOOL


Over Attractieverhuur YP-Events

Wat in 2005 begon met het verhuren van een springkussen is in de afgelopen jaren uitgegroeid tot een professionele speler in de markt met een creatief, origineel en exclusief assortiment attracties en activiteiten. Een traject waarbij veiligheid en kwaliteit centraal staan en twee van de belangrijkste aandachtspunten vormen. We gaan altijd nét even verder op het gebied van service, kwaliteit en veiligheid. Ons jonge en gedreven team werkt dagelijks aan het creëren van unieke belevingen en denkt graag met je mee om ook voor jouw school een spectaculaire dag (of dagen!) te realiseren.


Onze tevreden klanten


Veel gestelde vragen over het huren van attracties voor scholen

Kan ik via de website direct reserveren?

De website van Attractieverhuur YP-Events is zo ingericht dat je makkelijk en snel producten online kunt reserveren. Je plaatst eenvoudig de producten die je wilt bestellen in de winkelwagen. Bij het afronden van je bestelling wordt direct de beschikbaarheid weergegeven. Wanneer het gewenste product niet gegarandeerd leverbaar is, wordt je bestelling automatisch omgezet in een aanvraag of wordt een alternatief aangeboden. Liever eerst een offerte ontvangen? Ook dit is mogelijk! In dit geval verzoeken wij je vriendelijk de aanvraag zo compleet mogelijk per email of het contactformulier aan ons te versturen. 


Moet ik het springkussen zelf opzetten?

Dat kan, maar dat hoeft niet! Je kunt er voor kiezen om de producten zelf af te halen bij ons magazijn in Boskoop. Wij zorgen dan dat alles klaarstaat en vertellen je alles dat je moet weten over het opzetten en afbreken van een springkussen. Je kunt er ook voor kiezen om de producten door ons te laten bezorgen op jouw school. Alle springkussens en attracties worden dan door ons zorgvuldig opgebouwd en geplaatst zoals jij wil. Enkele producten kunnen niet worden afgehaald. Dit staat aangegeven bij het betreffende product.


Bekijk ons assortiment