Spider Toren XXL

1.375,00
(excl. BTW)
1.663,75
(incl. BTW)
Offerte aanvragen

Producteigenschappen

Lengte 750 cm
Breedte 500 cm
Hoogte 1100 cm
Capaciteit 20 kinderen
Overdekt Nee
Stroomverbruik: 1x 3500watt (230V)

Omschrijving

Klimmen en klauteren naar een hoogte van 10 meter!

Bij deze mobiele klimattractie kan je door een web van banden naar een hoogte van 10 meter klimmen. De veiligheidsnetten zorgen ervoor dat er tot 20 kinderen op een veilige manier in kunnen klauteren. Deze attractie wordt in minder dan 10 minuten opgebouwd op iedere mogelijke locatie. De Spider Toren XXL is een opvallende en uitdagende kinderattractie voor ieder evenement.

Praktische informatie

Hieronder vind je praktische informatie over het huren van de Spider Toren XXL. Wij adviseren je om de locatie, waar je de attractie wilt plaatsen, op te meten om te voorkomen dat de attractie niet past of beschadigd raakt tijdens het gebruik. Houd naast de afmetingen van de attractie altijd rekening met de lengte van het transport en benodigde vrije ruimte rondom de attractie. De Spider Toren XXL maakt gebruik van één stroomaansluiting welke door de huurder verzorgd dient te worden.

Bezorging en op- en afbouw

Het is niet mogelijk om dit product zelf af te halen. Wij zorgen dat het mobiele klimpark wordt opgebouwd, afgebroken en begeleid. Het bezorgtarief wordt berekend op basis van het aantal gereden kilometers. Je huurt de Spider Toren XXL standaard voor 5 aaneengesloten uren inclusief enthousiaste begeleider. Indien je deze attractie langer wilt huren kunt je dit eenvoudig aangeven bij het bevestigen van je bestelling.

Compleet verzorgd

Op het moment dat je de Spider Toren XXL bij ons huurt zorgen wij ervoor dat je nergens meer naar om hoeft te kijken. Onze medewerkers zijn opgeleid om onze attracties op een professionele manier op te bouwen, te begeleiden en weer af te breken. Deze attractie is tevens volledig te personaliseren met een logo of huisstijl. Neem hiervoor vrijblijvend contact met ons op.

Veiligheid 

Onze Spider Toren XXL is een attractie van absolute top kwaliteit. Wij kiezen er bewust voor uitsluitend attracties van de allerbeste kwaliteit te laten produceren zodat we je gegarandeerd de beste kwaliteit kunnen leveren. Springkussens en attracties die je bij ons huurt voldoen altijd aan de strengste veiligheidsnormen en worden gekeurd door TÜV Nederland. De springkussens en attracties van YP-Events zijn altijd schoon, droog en in top conditie.

Dichtbij een attractie huren

Dichtbij een attractie huren? YP-Event is de attractie verhuurder van het Groene Hart. Je huurt voordelig een attractie in Gouda, Waddinxveen, Alphen aan den Rijn, Boskoop, Reeuwijk, Moerkapelle, Zevenhuizen, Bodegraven, Moordrecht, Haastrecht, Benthuizen, Zoetermeer en Nieuwerkerk aan den IJssel. Uiteraard verhuren we ook attracties en springkussens in de regio Rotterdam, Den Haag, Utrecht, de rest van Nederland en België.

Offerte aanvragen

Bedankt voor het aanvragen van een offerte. Wij nemen zo spoedig mogelijk contact met u op.
Er is iets mis gegaan met verzenden, probeer het alstublieft opnieuw.

Uw naam is verplicht.

Een e-mailadres is verplicht.

Het e-mailadres heeft geen geldig formaat.

Een telefoonnummer is verplicht.

Het telefoonnummer heeft geen geldig formaat.