Spider Toren XXL

Huur vanaf € 1250.00

Spider Toren XXL huren / verhuur

Spider Toren XXL attractie huren? Bij deze mobiele klimattractie kan je door een web van banden naar een hoogte van 10 meter klimmen. De veiligheidsnetten zorgen ervoor dat er tot 20 kinderen op een veilige manier in kunnen klauteren. Deze attractie wordt in minder dan 10 minuten opgebouwd op iedere mogelijke locatie.

Speciale attracties huur je bij Fungroup Nederland

Zoek jij speciale attracties die bij jong en oud in de smaak vallen? Dan ben je hier aan het juiste adres. Wij verhuren originele kinderattracties die je gasten absoluut spanning en plezier bezorgen. Jouw evenement krijgt zo een nieuwe dimensie en jij en je gasten beleven een onvergetelijke tijd. Elke attractie is veilig, mobiel en onze professionals bouwen hem snel op en af. Daarnaast kun je elke attractie naar wens personaliseren, bijvoorbeeld met je logo. Vraag voor deze speciale attracties snel een offerte aan via onze website, of bel ons even voor de FUN!

*Alle vermeldde tarieven zijn exclusief 21% BTW.
* Het terrein moet bereikbaar en berijdbaar zijn.
* Een open terrein zonder obstakels.

Specificaties

Afmeting: 7.5m x 5m x 11m (werkruimte)
Stroom: 1x 230V (16 Amp.)
Leeftijdsindicatie: Kinderen.
Capaciteit / uur: 20 kinderen per sessie.


Contactformulier

Heeft u interesse in het huren van een springkussen of attractie? Neem dan nu contact met ons op. Wij helpen u graag verder!

Contactgegevens

Attractieverhuur YP-Events
Biezen 76b
2771 CN Boskoop
0182-752187
info@ypevents.nl