Sky-Shooter

4.350,00
(excl. BTW)
5.263,50
(incl. BTW)
Offerte aanvragen

Producteigenschappen

Lengte 1500 cm
Breedte 1500 cm
Hoogte 2500 cm
Capaciteit 4 personen
Overdekt Nee
Stroomverbruik: 1x 32ampère (380V)

Omschrijving

Sky-Shooter huren? - De ultieme adrenaline boost!

Ben je op zoek naar de ultieme adrenaline boost voor de bezoekers van jouw evenement? De Sky-Shooter trekt absoluut van ver de aandacht en is de meest unieke attractie van dit moment. De gebruikers worden in een beveiligde stoel omhoog geschoten door middel van 2 elastieken...de ultieme kick! In de Sky-Shooter kunnen 4 personen tegelijkertijd omhoog gekatapulteerd worden. Deze attractie is daarnaast ook nog eens razend snel opgebouwd en afgebroken.

Praktische informatie

Hieronder vind je praktische informatie over het huren van de Sky-Shooter. Wij adviseren je om de locatie, waar je de attractie wilt plaatsen, op te meten om te voorkomen dat de attractie niet past of beschadigd raakt tijdens het gebruik. Houd naast de afmetingen van de attractie altijd rekening met de lengte van het transport en benodigde vrije ruimte rondom de attractie. De Sky-Shooter attractie maakt gebruik van één 32A krachtstroomaansluitingen welke door de huurder verzorgt dient te worden.

Bezorging en op- en afbouw

Het is niet mogelijk om dit product zelf af te halen. Wij zorgen dat de Sky-Shooter wordt opgebouwd, afgebroken en begeleid. Het bezorgtarief wordt berekend op basis van het aantal gereden kilometers. Je huurt de Sky-Shooter standaard voor 5 aaneengesloten uren inclusief enthousiaste begeleiders. Indien je deze attractie langer wilt huren kun je dit eenvoudig aangeven bij het bevestigen van je bestelling.

Compleet verzorgd

Op het moment dat je de Sky-Shooter bij ons huurt zorgen wij ervoor dat je nergens meer naar om hoeft te kijken. Onze medewerkers zijn opgeleid om onze attracties op een professionele manier op te bouwen, te begeleiden en weer af te breken. Deze attractie is tevens volledig te personaliseren met een logo of huisstijl. Neem hiervoor vrijblijvend contact met ons op.

Veiligheid 

Onze Sky-Shooter is een attractie van absolute top kwaliteit. Wij kiezen er bewust voor uitsluitend attracties van de allerbeste kwaliteit te laten produceren zodat we je gegarandeerd de beste kwaliteit kunnen leveren. Springkussens en attracties die je bij ons huurt, voldoen altijd aan de strengste veiligheidsnormen en worden gekeurd door TÜV Nederland. De springkussens en attracties van YP-Events zijn altijd schoon, droog en in top conditie.

Dichtbij een attractie huren

Dichtbij een attractie huren? YP-Event is de attractie verhuurder van het Groene Hart. Je huurt voordelig een attractie in Gouda, Waddinxveen, Alphen aan den Rijn, Boskoop, Reeuwijk, Moerkapelle, Zevenhuizen, Bodegraven, Moordrecht, Haastrecht, Benthuizen, Zoetermeer en Nieuwerkerk aan den IJssel. Uiteraard verhuren we ook attracties en springkussens in de regio Rotterdam, Den Haag, Utrecht, de rest van Nederland en België.

Offerte aanvragen

Bedankt voor het aanvragen van een offerte. Wij nemen zo spoedig mogelijk contact met u op.
Er is iets mis gegaan met verzenden, probeer het alstublieft opnieuw.

Uw naam is verplicht.

Een e-mailadres is verplicht.

Het e-mailadres heeft geen geldig formaat.

Een telefoonnummer is verplicht.

Het telefoonnummer heeft geen geldig formaat.