Sky-Jump

4.650,00
excl. BTW
5.626,50
incl. BTW

Producteigenschappen

Lengte
1000 cm
Breedte
3000 cm
Hoogte
6000 cm
Capaciteit
40 personen
Overdekt
Nee
Stroomverbruik:
n.v.t.

Omschrijving

Sky-Jump attractie huren? - Springen vanaf 60 meter hoogte!

De Sky-Jump is een nieuwe variant op het klassieke bungeejumpen. Het platform biedt plaats aan 15 personen die tegelijk naar een hoogte van 60 meter worden gebracht en vervolgens één voor één een vrij val maken. Het gesofisticeerde vrije valsysteem zorgt ervoor dat je een zachte landing maakt. Deze attractie is spectaculair en mag absoluut niet ontbreken op uw evenement. De Sky-Jump attractie biedt verschillende personalisatie mogelijkheden.

Praktische informatie

Hieronder vind je praktische informatie over het huren van de Sky-Fall attractie. Wij adviseren je om de locatie, waar je de attractie wilt plaatsen, op te meten om te voorkomen dat de attractie niet past of beschadigd raakt tijdens het gebruik. Houdt naast de afmetingen van de attractie altijd rekening met de lengte van het transport en benodigde vrije ruimte rondom de attractie. Voor de Sky-Fall attractie is géén stroomaansluiting nodig.

Bezorging en op- en afbouw

Het is niet mogelijk om dit product zelf af te halen. Wij zorgen dat de Sky-Fall attractie wordt opgebouwd, afgebroken en begeleid. Het bezorgtarief wordt berekend op basis van het aantal gereden kilometers. Je huurt onze vrije val attractie standaard voor 5 aaneengesloten uren inclusief enthousiaste begeleiders. Indien je deze attractie langer wilt huren kun je dit eenvoudig aangeven bij het bevestigen van je bestelling.

Compleet verzorgd

Op het moment dat je de Sky-Fall attractie bij ons huurt zorgen wij ervoor dat je nergens meer naar om hoeft te kijken. Onze medewerkers zijn opgeleid om onze attracties op een professionele manier op te bouwen, te begeleiden en weer af te breken. Deze attractie is tevens volledig te personaliseren met een logo of huisstijl. Neem hiervoor vrijblijvend contact met ons op.

Veiligheid 

Onze Sky-Fall attractie is van absolute top kwaliteit. Wij kiezen er bewust voor uitsluitend attracties van de allerbeste kwaliteit te laten produceren zodat we je gegarandeerd de beste kwaliteit kunnen leveren. Springkussens en attracties die je bij ons huurt voldoen altijd aan de strengste veiligheidsnormen en worden gekeurd door TÜV Nederland. YP-Events is de enige gecertificeerde leverancier in Nederland & België voor een vrije val attractie op locatie.

Dichtbij een attractie huren

Dichtbij een attractie huren? YP-Event is de attractie verhuurder van het Groene Hart. Je huurt voordelig een attractie in Gouda, Waddinxveen, Alphen aan den Rijn, Boskoop, Reeuwijk, Moerkapelle, Zevenhuizen, Bodegraven, Moordrecht, Haastrecht, Benthuizen, Zoetermeer en Nieuwerkerk aan den IJssel. Uiteraard verhuren we ook attracties en springkussens in de regio Rotterdam, Den Haag, Utrecht, de rest van Nederland en België.

Offerte aanvragen