Sky-Climbing

4.650,00
(excl. BTW)
5.626,50
(incl. BTW)
Offerte aanvragen

Producteigenschappen

Lengte 3000 cm
Breedte 1000 cm
Hoogte 6000 cm
Capaciteit 40 personen
Overdekt Nee
Stroomverbruik: n.v.t.

Omschrijving

Sky-Climbing op uw evenement? - Wie bereikt als eerste de bel op 60 meter hoogte?

Teambuilding of competitie attractie nodig? Onze Sky-Climbing attractie bestaat uit 4 stalen ladders die vastgemaakt zijn aan een truss constructie. Vier tot acht personen gaan een competitie met elkaar aan om het eerst de top te bereiken terwijl de hele constructie langzaam naar een hoogte van 50 meter wordt gebracht. Degene die het eerst boven is, wint. Het veiligheidsharnas zorgt ervoor dat je de top veilig kunt bereiken. Deze attractie kan volledig gepersonaliseerd worden.

Praktische informatie

Hieronder vind je praktische informatie over het huren van de Sky-Climbing attractie. Wij adviseren je om de locatie, waar je de attractie wilt plaatsen, op te meten om te voorkomen dat de attractie niet past of beschadigd raakt tijdens het gebruik. Houd naast de afmetingen van de attractie altijd rekening met de lengte van het transport en benodigde vrije ruimte rondom de attractie. Voor de Sky-Climbing attractie is géén stroomaansluiting nodig.

Bezorging en op- en afbouw

Het is niet mogelijk om dit product zelf af te halen. Wij zorgen dat de Sky-Climbing attractie wordt opgebouwd, afgebroken en begeleid. Het bezorgtarief wordt berekend op basis van het aantal gereden kilometers. Je huurt deze teambuilding attractie standaard voor 5 aaneengesloten uren inclusief enthousiaste begeleiders. Indien je deze attractie langer wilt huren kun je dit eenvoudig aangeven bij het bevestigen van je bestelling.

Compleet verzorgd

Op het moment dat je de Sky-Climbing attractie bij ons huurt zorgen wij ervoor dat je nergens meer naar om hoeft te kijken. Onze medewerkers zijn opgeleid om onze attracties op een professionele manier op te bouwen, te begeleiden en weer af te breken. Deze attractie is tevens volledig te personaliseren met een logo of huisstijl. Neem hiervoor vrijblijvend contact met ons op.

Veiligheid 

Onze Sky-Climbing attractie is van absolute top kwaliteit.  Wij kiezen er bewust voor uitsluitend attracties van de allerbeste kwaliteit te laten produceren zodat we je gegarandeerd de beste kwaliteit kunnen leveren. Springkussens en attracties die je bij ons huurt voldoen altijd aan de strengste veiligheidsnormen en worden gekeurd door TÜV Nederland.

Dichtbij een attractie huren

Dichtbij een attractie huren? YP-Event is de attractie verhuurder van het Groene Hart. Je huurt voordelig een attractie in Gouda, Waddinxveen, Alphen aan den Rijn, Boskoop, Reeuwijk, Moerkapelle, Zevenhuizen, Bodegraven, Moordrecht, Haastrecht, Benthuizen, Zoetermeer en Nieuwerkerk aan den IJssel. Uiteraard verhuren we ook attracties en springkussens in de regio Rotterdam, Den Haag, Utrecht, de rest van Nederland en België.

Offerte aanvragen

Bedankt voor het aanvragen van een offerte. Wij nemen zo spoedig mogelijk contact met u op.
Er is iets mis gegaan met verzenden, probeer het alstublieft opnieuw.

Uw naam is verplicht.

Een e-mailadres is verplicht.

Het e-mailadres heeft geen geldig formaat.

Een telefoonnummer is verplicht.

Het telefoonnummer heeft geen geldig formaat.