Rolsteiger

95,00

Excl. BTW

Rolsteiger
>
  • Rolsteiger
<

Producteigenschappen

Lengte
70 cm
Breedte
250 cm
Hoogte
420 cm

Omschrijving

Rolsteiger - Perfect inzetbaar voor een schuimparty!

Rolsteiger huren? Onze professionele rolsteiger is uitermate geschikt om te gebruiken tijdens een schuimparty. Je plaatst onze schuimmachine of schuimkanon bovenop de steiger en verras jouw gasten daarna met een flinke berg schuim die naar beneden valt.  De rolsteiger wordt uitsluitend verhuurd i.c.m. onze schuimmachine of schuimkanon.

Praktische informatie

Hieronder vindt u praktische informatie over het huren van een rolsteiger. Wij adviseren u om de locatie, waar u deze rolsteiger wilt plaatsen, op te meten om te voorkomen dat de steiger niet past of beschadigd raakt tijdens het gebruik. Houdt naast de afmetingen van de rolsteiger altijd rekening met ongeveer één meter vrije ruimte aan alle zijdes.

Zelf afhalen

De rolsteiger i.c.m. met een schuimmachine of schuimkanon kunt u zelf afhalen in Boskoop, dit is de goedkoopste manier om deze attractie te huren. Bij het afhalen van de materialen ontvangt u een uitgebreide instructiemap met gebruikershandleiding. Hierdoor kunt u zelf eenvoudig de attractie op een veilige manier opbouwen en weer afbreken. Onze materialen dienen altijd schoon, droog en compleet te worden geretourneerd.

Bezorgen

Uiteraard kunnen wij de gehuurde producten ook bij u bezorgen. Wij zorgen dat deze worden opgebouwd en afgebroken. Het bezorgtarief wordt berekend op basis van het aantal gereden kilometers. Dit kunt u eenvoudig zelf berekenen wanneer u de producten toevoegd aan uw winkelwagen. U kunt tevens uw gewenste bezorgtijd en afhaaltijd doorgeven. De definitieve tijden worden na het plaatsen van de bestelling met u afgestemd.

Compleet verzorgd

Schuimparty organiseren met een rolsteiger? Op het moment dat u schuimparty met rolsteiger, op basis van complete verzorging, bij ons huurt zorgen wij ervoor dat u nergens meer naar om hoeft te kijken. Onze medewerkers zijn opgeleid om onze attracties op een professionele manier op te bouwen, te begeleiden en weer af te breken.

Veiligheid 

De rolsteiger is van absolute top kwaliteit. Wij kiezen er bewust voor uitsluitend attracties van de allerbeste kwaliteit te laten produceren zodat we u gegarandeerd de beste kwaliteit kunnen leveren. Springkussens en attracties die u bij ons huurt voldoen altijd aan de strengste veiligheidsnormen en worden gekeurd door TÜV Nederland. De springkussens en attracties van YP-Events zijn altijd schoon, droog en in top conditie.

Dichtbij een rolsteiger huren

Dichtbij een rolsteiger huren? YP-Event is de rolsteiger verhuurder van het Groene Hart. U huurt voordelig een rolsteiger in Gouda, Waddinxveen, Alphen aan den Rijn, Boskoop, Reeuwijk, Moerkapelle, Zevenhuizen, Bodegraven, Moordrecht, Haastrecht, Benthuizen, Zoetermeer en Nieuwerkerk aan den IJssel. Uiteraard verhuren we ook springkussens en attracties in de regio Rotterdam, Den Haag, Utrecht en de rest van Nederland en België.