Fun-Wheel Reuzenrad (15m)

7.950,00
(excl. BTW)
9.619,50
(incl. BTW)
Offerte aanvragen

Producteigenschappen

Lengte 1250 cm
Breedte 750 cm
Hoogte 1500 cm
Capaciteit 40 personen
Overdekt Ja
Stroomverbruik: 1x 63ampère

Omschrijving

Reuzenrad huren? Ons Fun-Wheel is de attractie voor de hele familie!

Op zoek naar een onvergetelijke attractie voor jouw evenement? Ontdek ons sensationele Fun-Wheel Reuzenrad van 15 meter hoog! Maak jouw feest, festival, of bedrijfsevenement memorabel met deze iconische en adembenemende attractie. Ons Fun-Wheel Reuzenrad biedt een panoramisch uitzicht dat je gasten gegarandeerd versteld zal doen staan. Het neutrale witte ontwerp biedt de mogelijkheid tot volledige personalisatie met verlichting en branding naar keuze. Dankzij de snelle montage van slechts 3 uur en onze professionele crew is dit reuzenrad perfect voor elk evenement!

Waarom ons reuzenrad huren?

Panoramische uitzicht
Het Fun-Wheel Reuzenrad heeft een hoogte van maar liefst 15 meter. Op deze hoogte geniet je vanuit één van de mooi gedecoreerde gondols van het prachtige uitzicht over evenementen locatie. 

Hoge capaciteit
Zoek je een top attractie met een hoge capaciteit? Zoek dan niet verder. Ons Fun-Wheel Reuzenrad is uitgerust met 10 fraai gedecoreerde gondels die plaats bieden aan 40 personen per rit.

Zeer snelle op- en afbouwtijd
In tegenstelling tot de meeste reuzenraden die je kunt huren in Nederland & België bouwen wij ons reuzenrad op in slechts 3 uur. Dit maakt het mogelijk om het rad direct vóór aanvang van je evenement op te bouwen en na afloop direct weer af te breken. Dit scheelt een hoop logistieke uitdagingen voor jouw als organisator. 

Betaalbaar voor alle soorten evenementen
Je wilt een een eye-cather huren voor je evenement, maar alle prijzen die je hebt opgevraagd voor een reuzenad zijn véél te hoog? Doordat ons reuzenrad is gebouwd op slechts één trailer en een ongekent snelle op- en afbouwijtd heeft zijn we in staat om je deze top attractie aan te bieden tegen veel scherpere tarieven. Hierdoor is het huren van een reuzenrad voor alle soorten evenementen betaalbaar geworden.

Hoogwaardige veiligheid
Het Fun-Wheel Reuzenrad is gebouwd door enen van Europa's meest toonaangevende attractiefabrikanten en voldoet aan de strengste veiligheidseisen die van toepassing zijn in Nederland & België. Daarnaast werken wij uitsluitend met professioneel opgeleidde crew die het reuzenrad op een veilige manier opbouwen, begeleiden en weer afbouwen.

Volledig te personaliseren.
We hebben bij de bouw van het reuzenrad gekozen voor een volledig neutraal wit ontwerp zodat we het reuzenrad volledig kunnen personaliseren voor jouw merk of product! De gondels kunnen worden voorzien van jouw logo en/of reclameboodschap en is er de optie voor een ronde videowall in het midden van het rad te plaatsen waarop diverse boodschappen kunnen worden weergegeven. Het Fun-Wheel Reuzenrad is uitgerust met uitgebreide programmeerbare led-verlichting aan beide zijden van het rad, op alle gondels, daken en de onderwagen aan één zijde.

Volledig ontzorgt inclusief op-afbouwen en begeleiding.
Ons team van ervaren professionals zorgt voor een vlotte opbouw, begeleiding en afbouw van het reuzenrad, zodat jij je kunt concentreren op andere belangrijke zaken. Maak van jouw evenement een onvergetelijke ervaring met ons Reuzenrad! Neem vandaag nog contact met ons op om te reserveren en laat jouw gasten de wereld vanuit een nieuw perspectief ervaren.

Offerte aanvragen

Bedankt voor het aanvragen van een offerte. Wij nemen zo spoedig mogelijk contact met u op.
Er is iets mis gegaan met verzenden, probeer het alstublieft opnieuw.

Uw naam is verplicht.

Een e-mailadres is verplicht.

Het e-mailadres heeft geen geldig formaat.

Een telefoonnummer is verplicht.

Het telefoonnummer heeft geen geldig formaat.