Raad & Win Spel

995,00

Excl. BTW

Raad & Win Spel
>
  • Raad & Win Spel
  • Raad & Win Spel
  • Raad & Win Spel
<

Producteigenschappen

Lengte
400 cm
Breedte
200 cm
Hoogte
300 cm
Stroomverbruik:
1 x 230V / 3500 Watt

Omschrijving

Raad & Win Spel - Gegarandeerd een enorme aantrekkingskracht op het publiek!

Een Raad & Win actie organiseren in uw winkelcentrum? Het Raad & Spel van YP-Events heeft gegarandeerd een enorme aantrekkingskracht op het publiek in uw centrum. De Raad & Win actie wordt volledig naar uw wensen uitgevoerd. De grote cylinder vullen we bijvoorbeeld met spijkers, paaseitjes, knikkers of een ander product naar keuze. Zolang de actie duurt krijgen de bezoekers bij iedere aankoop een voucher waarop het aantal vermeld kan worden. Deze vullen ze samen met hun e-maladres in en leveren deze in bij de grote brievenbus van het Raad & Win Spel. We sluiten deze actie af met een feestelijke prijsuitreiking, waar iedereen natuurlijk bij wil zijn. Het Raad & Win spel is uniek entertainment en wordt standaard geleverd inclusief mooi decor, presentator, hostess, geluidsinstallatie en verlichting.

-Standaard huurt u deze win actie compleet vezorgt voor 4 aaneengesloten uren. Langere periode huren? Ook dit is mogelijk!
-Het Raad & Win spel is ook inzetbaar met uw eigen product(en) of thema.

Praktische informatie

Hieronder vindt u praktische informatie over het huren van een Raad & Win actie. Wij adviseren u om de locatie, waar u deze activiteit wilt plaatsen, op te meten om te voorkomen dat deze niet past of beschadigd raakt tijdens het gebruik. Deze activiteit maakt gebruik van één stroomaansluiting welke door u verzorgt dient te worden.

Compleet verzorgde raad en win actie

Op het moment dat u een Raad & Win actie bij ons huurt zorgen wij ervoor dat u nergens meer naar om hoeft te kijken. Onze medewerkers zijn opgeleid om onze activiteiten op een professionele manier op te bouwen, te begeleiden en weer af te breken. Deze consumenten winactie wordt standaard geleverd inclusief professionele presentator, hostess, opvallende decor setting, tapijt, licht en geluidsinstallatie.

Personalisatie mogelijkheden 

De Raad & Win actie is uitermate geschikt om te personaliseren met uw eigen logo, huisstijl of reclameboodschap. Denk hierbij aan een gepersonaliseerde banner in het decorframe, uw eigen product in de grote cylinder en nog veel meer! Wij informeren u graag vrijblijvend over de vele mogelijkheden. Neem hiervoor contact met ons op.

Consumentenactie op maat

Wij zetten uw winkelcentrum op de kaart met een unieke consumentenactie op maat! Een consumentenactie zorgt voor nieuwe en terugkerende klanten en werkt bovendien omzetverhogend. Naast onze bestaande consumentenacties denken we graag mee om een consumenten actie volledig op maat voor uw winkelcentrum te ontwikkelen en uit te voeren.