Spraakmakende attracties en evenementen voor jouw personeelsfeest!

Springkussen, stormbaan en attractie op personeelsfeesten

Je wil voor de leden van jouw personeelsvereniging een spraakmakend evenement organiseren. Hiervoor ben je natuurlijk op zoek naar unieke attracties, die leuk zijn voor iedereen! Een personeelsvereniging is er voor alle medewerkers, en je bent dan ook op zoek naar een evenement dat aansluit bij al je leden. Wij helpen je graag! Young Professionals Events creëert, faciliteert en realiseert de meest spraakmakende evenementen voor iedere personeelsvereniging. Wij zorgen ervoor dat jouw leden ongestoord kunnen genieten.


Bekijk ons assortiment


Springkussens, stormbaan en attractie voor jong en oud

De unieke en spectaculaire attracties van YP-Events zorgen gegarandeerd voor een onvergetelijke dag voor jouw leden en genodigden. Wij bieden een ruim assortiment aan springkussens, stormbanen en attracties voor jong en oud. Er is dus altijd wel iets dat perfect aansluit bij jouw evenement of personeelsfeest. Of het nu gaat om vermaak voor de kinderen, teambuilding of plezier voor iedereen: de producten van YP-Events maken van ieder personeelsfeest en evenement een succes dat jouw leden niet snel zullen vergeten!


Zorgeloos een springkussen, stormbaan of attractie huren

Wanneer je een springkussen, stormbaan of attractie huurt bij YP-Events, hoef je nergens meer naar om te kijken. Al onze producten zijn uitsluitend van de beste kwaliteit en worden onderhouden volgens strenge richtlijnen. Hierdoor ben je gegarandeerd van de mooiste en veiligste producten voor jouw personeelsvereniging. Je kunt de meeste producten eenvoudig zelf afhalen bij ons magazijn in Boskoop. We geven je dan alle informatie om de attractie veilig en verantwoord te gebruiken. Wij kunnen de producten ook op jouw vereniging bezorgen en zorgen er dan voor dat alles goed geregeld is. Je kunt bij YP-Events ook enthousiaste activiteitenbegeleiders inhuren, die letten op de veiligheid van jouw gasten. 


Springkussens Bekijk alles
Stormbanen Bekijk alles
Attracties Bekijk alles


.

YP-EVENTS LEVERT UITSLUITEND PRODUCTEN VAN TOP-KWALITEIT DIE VAN JOUW EVENEMENT EEN GEGARANDEERD SUCCES MAKEN


Over Attractieverhuur YP-Events

Wat in 2005 begon met het verhuren van een springkussen is in de afgelopen jaren uitgegroeid tot een professionele speler in de markt met een creatief, origineel en exclusief assortiment attracties en activiteiten. Een traject waarbij veiligheid en kwaliteit centraal staan en twee van de belangrijkste aandachtspunten vormen. Wij gaan altijd nét even verder op het gebied van service, kwaliteit en veiligheid. Ons jonge en gedreven team werkt dagelijks aan het creëren van unieke belevingen en denkt graag met je mee om ook voor jouw vereniging een spectaculaire dag te organiseren.


Onze tevreden klantenVeel gestelde vragen over springkussens, stormbanen en attracties op personeelsfeesten

Kan ik via de website direct reserveren?

De website van Attractieverhuur YP-Events is zo ingericht dat je makkelijk en snel producten online kunt reserveren. Je plaatst eenvoudig de producten die je wil bestellen in de winkelwagen. Bij het afronden van je bestelling wordt direct de beschikbaarheid weergegeven. Wanneer het gewenste product niet gegarandeerd leverbaar is, wordt je bestelling automatisch omgezet in een aanvraag of wordt een alternatief aangeboden. Liever eerst een offerte ontvangen? Ook dat is mogelijk! In dit geval verzoeken wij je vriendelijk de aanvraag zo compleet mogelijk per email of het contactformulier aan ons te versturen. 


Moet ik de producten zelf opzetten?

Dat kan, maar dat hoeft niet! Je kunt er voor kiezen om de producten zelf af te halen bij ons magazijn in Boskoop. Wij zorgen dan dat alles klaarstaat en vertellen je alles over het opzetten en afbreken van de producten. Je kunt er ook voor kiezen om de producten door ons te laten bezorgen op de plek van jouw evenement. Alle producten worden dan door ons zorgvuldig opgebouwd en geplaatst zoals jij wil. Enkele producten kunnen niet worden afgehaald. Dit staat aangegeven bij het betreffende product. 


Ik wil mijn bestelling wijzigen, kan dat?

Uiteraard is het mogelijk om je bestelling te wijzigen. Heb je een bestelling geplaatst waarvan de huurperiode over 5 dagen of later start? Je kun in dit geval de gewenste wijziging(en) aan ons doorgeven door per email te reageren op de reeds ontvangen huurbevestiging. Vindt de bestelling binnen 5 dagen plaats? Wij verzoeken je in dit geval vriendelijk telefonisch contact met ons op te nemen zodat we je snel van dienst kunnen zijn.


Ik heb een beperkt budget en wil toch een spectaculair evenement organiseren, is dat mogelijk?

Dat is zeker mogelijk! YP-Events beschikt over een uitgebreid assortiment aan verschillende grote en kleine attracties, dus wij hebben voor ieder budget de perfecte attracties. We helpen je graag bij het vinden van een springkussen, stormbaan of attractie voor jouw evenement. Heb je vragen over onze tarieven, of wil je verdere informatie? Neem dan contact met ons op. Ons team staat dagelijks voor je klaar om samen met jou de mogelijkheden te bespreken voor jouw evenement. 


Bekijk ons assortiment