Over YP-Events

Hoe het begon

Wat in 2005 begon met het verhuren van een springkussen is in de afgelopen jaren uitgegroeid tot een professionele speler in de markt met een creatief, origineel en exclusief assortiment attracties en activiteiten. Een traject waarbij veiligheid en kwaliteit centraal staan en één van de belangrijkste aandachtspunten vormen. We gaan altijd nét even verder op het gebied van service, kwaliteit en veiligheid. Als leverancier van de meest spraakmakende attracties in Nederland & België zorgen we voor de absolute wauw-factor. Met ons enthousiaste en gedreven team zijn wij je graag van dienst.


Ons Team

Ons jonge en zeer gedreven team van medewerkers staat graag voor je klaar. Van persoonlijk advies bij het kiezen van een attractie tot het veilig op/afbouwen en begeleiden van een evenement. Onze activiteitenbegeleiders worden intern opgeleid om de veiligheid van bezoekers te kunnen waarborgen en te kunnen schakelen wanneer de situatie hierom vraagt. Zo kun je met een gerust hart gebruik maken van onze top attracties. Ons support team is dagelijks telefonisch en per email bereikbaar, we stellen ze graag aan je voor:

  
Ricardo van VlietRenate Hoogenboom
Denis WojcikVirgil Campen


Veiligheid

Veiligheid en kwaliteit staan sinds de oprichting van ons bedrijf centraal en vormen één van de belangrijkste aandachtspunten. YP-Events verhuurt uitsluitend attracties van Europese topkwaliteit welke altijd zijn voorzien van een geldig veiligheidscertificaat. Voor de keuring van onze materialen werken we nauw samen met TÜV Nederland.


Investeren in de toekomst

We blijven continu investeren in de toekomst. Niet alleen in unieke en spraakmakende attracties maar ook in efficiëntie en beleving. Vanaf 1 januari 2020 werkt YP-Events volledig in het online verhuur programma Rentpro. Deze software zorgt ervoor dat je als opdrachtgever real time de beschikbaarheid van onze materialen kunt bekijken en indien gewenst direct een reservering kunt plaatsen of een offerte kunt aanvragen. Wel zo makkelijk!


Huren in héél Nederland en België

Bij Attractieverhuur YP-Events huur je de meest unieke (opblaas)attracties, speciale attracties, extreme attracties en TOP attracties die zorgen voor de absolute 'WOW' ervaring op jouw evenement. Wij verhuren onze attracties in heel Nederland en België en ook steeds vaker in de rest van Europa. Of het nu gaat om een prachtig springkussen voor een kinderverjaardag of een compleet verzorgde promotietour door Europa, onze enthousiaste en professionele medewerkers hebben jarenlange ervaring en helpen je graag.