Spectaculaire attracties op een door jou georganiseerd evenement!

Als organisatiebureau ben je dagelijks bezig met het realiseren van unieke evenementen voor jouw klanten. Je wil iedere keer weer een onvergetelijke dag creëren en al je opdrachtgevers tevredenstellen. Hoe kun je ieder evenement weer succesvol maken? Wij helpen je graag! Young Professionals Events heeft een ruim assortiment aan springkussens en attracties die ieder evenement compleet maken. Wij kunnen van ieder evenement een succes maken en zorgen dat jouw opdrachtgever kan terugkijken op een geslaagd evenement.


Bekijk ons assortiment


Unieke attracties voor ieder evenement

YP-Events beschikt over een ruim assortiment aan unieke springkussens, stormbanen en activiteiten. Wij bieden attracties voor alle leeftijden en alle thema's. Al onze producten worden uitsluitend gemaakt van de beste kwaliteit en zijn altijd volledig gekeurd. Hierdoor zijn jij, en jouw opdrachtgever, gegarandeerd van de mooiste en veiligste producten. Met onze springkussens, stormbanen en attracties creëer je een spraakmakend evenement en zal jouw opdrachtgever tevreden terugkijken op een succesvol evenement.


Zorgeloos springkussen, stormbaan of attractie huren

Wanneer je een springkussen, stormbaan of attractie huurt bij YP-Events, hoef je nergens meer naar om te kijken. Al onze producten zijn van TOP-kwaliteit en worden onderhouden volgens strenge richtlijnen. Hierdoor is jouw opdrachtgever gegarandeerd van de mooiste en veiligste producten. Je kunt de producten eenvoudig ophalen bij ons magazijn in Boskoop. Wij kunnen de producten ook bezorgen op de locatie van het evenement. Wij zorgen dan voor de op- en afbouw. Bovendien kun je bij YP-Events een of meerdere enthousiaste begeleiders inhuren. Onze medewerkers worden intern opgeleid om met aandacht voor kwaliteit en veiligheid ieder evenement te begeleiden. 


 • Springkussens Bekijk alles
 • Stormbanen Bekijk alles
 • Attracties Bekijk alles

 • Geslaagd evenement

  De producten van YP-Events maken ieder evenement tot een succes. Door ons ruime assortiment kunnen we een product leveren dat perfect aansluit bij het door jou georganiseerde evenement. Hierdoor zal jouw opdrachtgever altijd tevreden zijn. Wij helpen je dus niet alleen met de realisatie van een uniek evenement, maar zorgen er zo ook voor dat tevreden opdrachtgevers vaker door jou een evenement zullen laten organiseren. De inhuur van een springkussen, stormbaan of attractie van YP-Events is dus een investering in je eigen toekomst!


  De ideale partner voor cateraars

  Als full-service cateraar biedt je totaalevenementen aan jouw klanten. Nu wil je een spectaculair evenement creëren voor jouw klant, en ben je op zoek naar unieke attracties. Wij helpen je graag! De attracties van YP-Events zijn ideaal te combineren met jouw cateringservices. Neem contact met ons op om de mogelijkheden te bespreken. Samen gaan we op zoek naar manieren om een onvergetelijk evenement te realiseren dat jouw klant zeker tevreden zal stellen.   WIJ LEVEREN GEEN STANDAARD PRODUCTEN, MAAR GARANDEREN HOOGWAARDIGE SPRINGKUSSENS, STORMBANEN EN ATTRACTIES VOOR IEDER EVENEMENT


  Over ons

  Wat in 2005 begon met het verhuren van een springkussen is in de afgelopen jaren uitgegroeid tot een professionele speler in de markt met een creatief, origineel en exclusief assortiment attracties en activiteiten. Een traject waarbij veiligheid en kwaliteit centraal staan en twee van de belangrijkste aandachtspunten vormen. We gaan altijd nét even verder op het gebied van service, kwaliteit en veiligheid. Ons jonge en gedreven team werkt dagelijks aan het creëren van unieke belevingen en denkt graag met je mee om ook met jou een spectaculair evenement te realiseren. 


  Onze tevreden klanten


  Veel gestelde vragen

  Kan ik via de website direct reserveren?

  De website van Attractieverhuur YP-Events is zo ingericht dat je makkelijk en snel producten online kunt reserveren. Je plaatst eenvoudig de producten die je wil bestellen in de winkelwagen. Bij het afronden van je bestelling wordt direct de beschikbaarheid weergegeven. Wanneer het gewenste product niet gegarandeerd leverbaar is, wordt je bestelling automatisch omgezet in een aanvraag of wordt een alternatief aangeboden. Liever eerst een offerte ontvangen? Ook dit is mogelijk! In dit geval verzoeken wij je vriendelijk de aanvraag zo compleet mogelijk per email of het contactformulier aan ons te versturen. 


  Kan ik de producten ook voor meerder dagen huren?

  Dat kan! Wanneer je een meerdaags evenement organiseert kun je voordelig alle springkussens, stormbanen en attracties van YP-Events voor de gehele periode huren. Dit kun je eenvoudig aangeven bij het plaatsen van je bestelling. Bij meerdaagse huur profiteer je van onze aantrekkelijke staffels, die direct zichtbaar worden wanneer je de producten online bestelt. 


  Ik heb een beperkt budget en wil toch een spectaculair evenement organiseren, is dit mogelijk?

  Dat is zeker mogelijk! YP-Events beschikt over een uitgebreid assortiment aan verschillende grote en kleine springkussens, stormbanen en attracties, dus wij hebben voor ieder budget de perfecte producten. We gaan graag op zoek naar de beste producten die helemaal aansluiten bij de invulling en het budget van jouw evenement. Heb je vragen over een product, of wil je jouw specifieke wensen met ons bespreken? Neem dan contact met ons op om te kijken naar de mogelijkheden om jouw evenement een succes te maken.


  Het gehuurde product is kapot, wat nu?

  Onze springkussens, stormbanen en attracties worden na iedere verhuring schoongemaakt en gecontroleerd volgens een streng onderhoudsprotocol. Hiermee garanderen wij dat onze materialen in absolute top-conditie zijn wanneer deze door jou worden gehuurd. Het kan echter altijd voorkomen dat we iets over het hoofd hebben gezien. Neem in dit geval altijd direct telefonisch contact met ons op om de geconstateerde schade te melden. Wij zullen er alles aan doen om te zorgen dat het probleem wordt opgelost. 


  Bekijk ons assortiment