Octopus

6.500,00

excl. BTW

Octopus
>
  • Octopus
  • Octopus
  • Octopus
<

Producteigenschappen

Lengte
2100 cm
Breedte
2100 cm
Hoogte
800 cm
Capaciteit
60 personen

Omschrijving

Octopus - De populairste familie attractie van de kermis!

De Octopus is al jaren de populairste familie attractie van de kermis. Deze attractie, ook wel Polyp genoemd, biedt plaatst aan maar liefst 60 personen per rit en heeft hierdoor een enorme capaciteit van ruim 300 personen per uur. De Octopus kermisattractie beweegt haar armen met wisselende snelheid op en neer. Deze swingende Octopus is geliefd bij jong en oud en staat garant voor dikke pret.

Praktische informatie

Hieronder vindt u praktische informatie over het huren van de Octopus kermis attratie. Wij adviseren u om de locatie, waar u de attractie wilt plaatsen, op te meten om te voorkomen dat de attractie niet past of beschadigd raakt tijdens het gebruik. Houdt naast de afmetingen van de attractie altijd rekening met de lengte van het transport en benodigde vrije ruimte rondom de attractie. De Octopus maakt gebruik van een 3x 160A afgezekerde stroomaansluiting (of 150KVA aggregaat) welke door u verzorgd dient te worden. Indien gewenst kunnen wij tegen meerprijs ook een stroomaggregaat meebrengen. Hierover kunt u contact met ons opnemen.

Bezorging en op- en afbouw

Het is niet mogelijk om dit product zelf af te halen. Wij zorgen dat de Octopus wordt opgebouwd, afgebroken en begeleid. Het bezorgtarief wordt berekend op basis van het aantal gereden kilometers. U huurt deze kermis attractie standaard voor 4 aaneengesloten uren inclusief enthousiaste begeleiding. Indien u de Octopus langer wilt huren kunt u dit eenvoudig aangeven bij het bevestigen van uw bestelling.

Compleet verzorgd

Op het moment dat u de Octopus kermisattractie bij ons huurt zorgen wij ervoor dat u nergens meer naar om hoeft te kijken. Onze medewerkers zijn opgeleid om onze attracties op een professionele manier op te bouwen, te begeleiden en weer af te breken. De polyp wordt standaard geleverd inclusief alle benodigde materialen maar exclusief eventuele rijplaten voor evenementen op een onverhard terrein.

Veiligheid 

Kermis attracties die u bij ons huurt voldoen altijd aan de strengste veiligheidsnormen en worden gekeurd door TÜV Nederland. Uiteraard kunnen wij u assisteren bij eventuele vragen over de veiligheid van onze attracties. Van iedere attractie is het verplichte RAS nummer en certificaat van goedkeuring beschikbaar. Deze kunnen wij u op verzoek toesturen.

Dichtbij een kermisattractie huren

Een kermisattractie huren? YP-Event is uw betrouwbare partner voor het huren van een kermis attractie. Wij adviseren u graag bij het kiezen van de juiste attractie voor uw evenement, festival, bedrijfsevenement of andere gelegenheid. U huurt bij ons een octopus of andere kermis attractie altijd inclusief professionele crew voor de op/afbouw en begeleiding van de attractie.

Offerte aanvragen