Octopus

6.595,00
excl. BTW
7.979,95
incl. BTW

Producteigenschappen

Lengte
2100 cm
Breedte
2100 cm
Hoogte
800 cm
Capaciteit
60 personen
Stroomverbruik:
3x 160ampère (400V)

Omschrijving

Octopus - De populairste familie attractie van de kermis!

De Octopus is al jaren de populairste familie attractie van de kermis. Deze attractie, ook wel Polyp genoemd, biedt plaatst aan maar liefst 60 personen per rit en heeft hierdoor een enorme capaciteit van ruim 300 personen per uur. De Octopus kermisattractie beweegt haar armen met wisselende snelheid op en neer. Deze swingende Octopus is geliefd bij jong en oud en staat garant voor dikke pret.

Praktische informatie

Hieronder vind je praktische informatie over het huren van de Octopus kermis attratie. Wij adviseren je om de locatie, waar je de attractie wilt plaatsen, op te meten om te voorkomen dat de attractie niet past of beschadigd raakt tijdens het gebruik. Houd naast de afmetingen van de attractie altijd rekening met de lengte van het transport en benodigde vrije ruimte rondom de attractie. De Octopus maakt gebruik van een 3x 160A afgezekerde stroomaansluiting (of 150KVA aggregaat) welke door de huurder verzorgd dient te worden. Indien gewenst kunnen wij tegen meerprijs ook een stroomaggregaat meebrengen. Hierover kun je contact met ons opnemen.

Bezorging en op- en afbouw

Het is niet mogelijk om dit product zelf af te halen. Wij zorgen dat de Octopus wordt opgebouwd, afgebroken en begeleid. Het bezorgtarief wordt berekend op basis van het aantal gereden kilometers. Je huurt deze kermis attractie standaard voor 4 aaneengesloten uren inclusief enthousiaste begeleiding. Indien je de Octopus langer wilt huren kun je  dit eenvoudig aangeven bij het bevestigen van je bestelling.

Compleet verzorgd

Op het moment dat je de Octopus kermisattractie bij ons huurt zorgen wij ervoor dat je nergens meer naar om hoeft te kijken. Onze medewerkers zijn opgeleid om onze attracties op een professionele manier op te bouwen, te begeleiden en weer af te breken. De polyp wordt standaard geleverd inclusief alle benodigde materialen maar exclusief eventuele rijplaten voor evenementen op een onverhard terrein.

Veiligheid 

Kermis attracties die je bij ons huurt voldoen altijd aan de strengste veiligheidsnormen en worden gekeurd door TÜV Nederland. Uiteraard kunnen wij je assisteren bij eventuele vragen over de veiligheid van onze attracties. Van iedere attractie is het verplichte RAS nummer en certificaat van goedkeuring beschikbaar. Deze kunnen wij op verzoek toesturen.

Zorgeloos een kermisattractie huren

Een kermisattractie huren? YP-Event is jouw betrouwbare partner voor het huren van een kermis attractie. Wij adviseren je graag bij het kiezen van de juiste attractie voor jouw evenement, festival, bedrijfsevenement of andere gelegenheid. Je huurt bij ons een octopus of andere kermis attractie altijd inclusief professionele crew voor de op/afbouw en begeleiding van de attractie.

Offerte aanvragen