Nostalgische Draaimolen

1.450,00

excl. BTW

Nostalgische Draaimolen
>
  • Nostalgische Draaimolen
  • Nostalgische Draaimolen
  • Nostalgische Draaimolen
<

Producteigenschappen

Lengte
900 cm
Breedte
700 cm
Hoogte
600 cm
Capaciteit
40 kinderen

Omschrijving

Nostalgische Draaimolen - op ieder evenement een groot succes!

Een Nostalgische Draaimolen is een prachtige verschijning op ieder evenement. Onze draaimolen biedt plaatst aan 40 kinderen die tergelijktertijd een ritje kunnen maken. De Nostalgische draaimolen die je bij attractieverhuur YP-Events kunt huren is voorzien van sfeervolle verlichting en muziekinstallatie. Hierdoor is deze draaimolen ook prima inzetbaar voor evenementen die s'avonds worden georganiseerd, als winterattractie of kerstattractie.

Praktische informatie

Hieronder vindt u praktische informatie over het huren van de Nostalgische Draaimolen. Wij adviseren u om de locatie, waar u de attractie wilt plaatsen, op te meten om te voorkomen dat de attractie niet past of beschadigd raakt tijdens het gebruik. Houdt naast de afmetingen van de attractie altijd rekening met de lengte van het transport en benodigde vrije ruimte rondom de attractie. De Nostalgische Draaimolen maakt gebruik van een 32A krachtstroom aanslutiting welke door u verzorgd dient te worden. Indien een krachtstroom aansluiting niet voorhanden is kan de draaimolen ook worden aangesloten op 2 vrije 230V stroomgroepen.

Bezorging en op- en afbouw

Het is niet mogelijk om dit product zelf af te halen. Wij zorgen dat de Nostalgische Draaimolen wordt opgebouwd, afgebroken en begeleid. Het bezorgtarief wordt berekend op basis van het aantal gereden kilometers. U huurt de draaimolen standaard voor 4 aaneengesloten uren inclusief enthousiaste begeleiding. Indien u de Nostalgische Draaimolen langer wilt huren kunt u dit eenvoudig aangeven bij het bevestigen van uw bestelling.

Compleet verzorgd

Op het moment dat u de Nostalgische Draaimolen bij ons huurt zorgen wij ervoor dat u nergens meer naar om hoeft te kijken. Onze medewerkers zijn opgeleid om onze attracties op een professionele manier op te bouwen, te begeleiden en weer af te breken. De draaimolen wordt standaard geleverd inclusief alle benodigde materialen maar exclusief eventuele rijplaten voor evenementen op een onverhard terrein.

Veiligheid 

Kermis attracties die u bij ons huurt voldoen altijd aan de strengste veiligheidsnormen en worden gekeurd door TÜV Nederland. Uiteraard kunnen wij u assisteren bij eventuele vragen over de veiligheid van onze attracties. Van iedere attractie is het verplichte RAS nummer en certificaat van goedkeuring beschikbaar. Deze kunnen wij u op verzoek toesturen.

Dichtbij een draaimolen huren

Een draaimolen huren? YP-Event is uw betrouwbare partner voor het huren van een draaimolen. Wij adviseren u graag bij het kiezen van de juiste attractie voor uw evenement, festival, bedrijfsevenement of andere gelegenheid. U huurt bij ons een draaimolen of andere kermis attractie altijd inclusief professionele crew voor de op/afbouw en begeleiding van de attractie.

Offerte aanvragen