Nostalgische Draaimolen

1.895,00
(excl. BTW)
2.292,95
(incl. BTW)
Offerte aanvragen

Producteigenschappen

Lengte 900 cm
Breedte 900 cm
Hoogte 600 cm
Capaciteit 60 kinderen
Overdekt Ja
Stroomverbruik: 1x 32ampère (380V)

Omschrijving

Nostalgische Draaimolen - op ieder evenement een groot succes!

Een Nostalgische Draaimolen is een prachtige verschijning op ieder evenement. Onze draaimolen biedt plaatst aan 60 kinderen die tegelijkertijd een ritje kunnen maken. De Nostalgische draaimolen die je bij Attractieverhuur YP-Events kunt huren is voorzien van sfeervolle verlichting en muziekinstallatie. Hierdoor is deze draaimolen ook prima inzetbaar voor evenementen die 's avonds worden georganiseerd, als winterattractie of kerstattractie.

Praktische informatie

Hieronder vind je praktische informatie over het huren van de Nostalgische Draaimolen. Wij adviseren je om de locatie, waar je de attractie wilt plaatsen, op te meten om te voorkomen dat de attractie niet past of beschadigd raakt tijdens het gebruik. Houd naast de afmetingen van de attractie altijd rekening met de lengte van het transport en benodigde vrije ruimte rondom de attractie. De Nostalgische Draaimolen maakt gebruik van een 32A krachtstroom aanslutiting welke door de huurder verzorgd dient te worden. Indien een krachtstroom aansluiting niet voorhanden is kan de draaimolen ook worden aangesloten op 2 vrije 230V stroomgroepen.

Compleet verzorgd

Op het moment dat je de Nostalgische Draaimolen bij ons huurt zorgen wij ervoor dat je nergens meer naar om hoeft te kijken. Onze medewerkers zijn opgeleid om onze attracties op een professionele manier op te bouwen, te begeleiden en weer af te breken. De draaimolen wordt standaard geleverd inclusief alle benodigde materialen maar exclusief eventuele rijplaten voor evenementen op een onverhard terrein.

Veiligheid 

Kermis attracties die je bij ons huurt voldoen altijd aan de strengste veiligheidsnormen en worden gekeurd door TÜV Nederland. Uiteraard kunnen wij je assisteren bij eventuele vragen over de veiligheid van onze attracties. Van iedere attractie is het verplichte RAS nummer en certificaat van goedkeuring beschikbaar. Deze kunnen wij u op verzoek toesturen.

Zonder zorgen een draaimolen huren

Een draaimolen huren? YP-Event is jouw betrouwbare partner voor het huren van een draaimolen. Wij adviseren je graag bij het kiezen van de juiste attractie voor jouw evenement, festival, bedrijfsevenement of andere gelegenheid. Je huurt bij ons een draaimolen of andere kermis attractie altijd inclusief professionele crew voor de op/afbouw en begeleiding van de attractie.

Offerte aanvragen

Bedankt voor het aanvragen van een offerte. Wij nemen zo spoedig mogelijk contact met u op.
Er is iets mis gegaan met verzenden, probeer het alstublieft opnieuw.

Uw naam is verplicht.

Een e-mailadres is verplicht.

Het e-mailadres heeft geen geldig formaat.

Een telefoonnummer is verplicht.

Het telefoonnummer heeft geen geldig formaat.