Nick Jr. Playday

2.995,00
(excl. BTW)
3.623,95
(incl. BTW)
In Winkelwagen

Producteigenschappen

Lengte 1200 cm
Breedte 1200 cm
Hoogte 800 cm
Stroomverbruik: 6x 1100watt (230V)

Omschrijving

Nickelodeon op je evenement? Boek de Nick Jr. Playday!

Op zoek naar een compleet verzorgde kinderactiviteit die scoort? De Nick Jr. Playday is gegarandeerd een publiekstrekker op iedere locatie. Ga op avontuur in de uitdagende Nick Jr. Playtrailer, bezoek de prachtige Shimmer & Shine tent voor een stoere glittertattoo of het maken van een Nick Jr. masker, maak kans op een prachtige prijs bij het PAW Patrol Bulldozer spel of speel levensgroot Memory met de Nick Jr. superhelden. Dit compleet verzorgde evenement rond de bekendste kinderhelden ter wereld zorgt gegarandeerd voor een enorme aantrekkingskracht op jouw evenement of in jouw winkelcentrum. De Nick Jr. Playday is optioneel uit te breiden met één of meerdere meet & greets met de Nick Jr. helden zoals PAW Patrol, Shimmer & Shine of Top Wing.

Je huurt de Nick Jr. Playday inclusief
- De Nick Jr. Playtrailer
- Shimmer & Shine tent inclusief 1 activiteit naar keuze (glittertattoo’s, maskers maken of tiara’s krassen)
- PAW Patrol Bulldozer ‘Hit & Win’ grijpmachine.
- Nickelodeon Memory XL.
- Enthousiaste begeleiding.
- Op/afbouwen van de activiteiten.

*Standaard huur je deze activiteit op basis van 4 aaneengesloten uren. Langer huren? Neem contact met ons op!

Praktische informatie

Hieronder vind je praktische informatie over het huren van de Nick Jr Playday. Wij adviseren je om de locatie, waar je de attracties en activiteiten wilt plaatsen, op te meten om te voorkomen dat de attractie niet past of beschadigd raakt tijdens het gebruik. Houd naast de afmetingen van de activiteiten altijd rekening met de lengte van het transport. De Nick Jr. Playday maakt gebruik van drie vrije stroomgroepen welke door de huurder verzorgd dienen te worden.

Compleet verzorgd Nickelodeon evenement

Op het moment dat je de Nick Jr. Playday bij ons huurt zorgen wij ervoor dat je nergens meer naar om hoeft te kijken. Onze medewerkers zijn opgeleid om onze attracties en activiteiten op een professionele manier op te bouwen, te begeleiden en weer af te breken. Alle activiteiten zijn voorzien van de verplichte veiligheidscertificaten en worden volgens een streng protocool onderhouden. Hiermee garanderen wij je uitsluitend de allerbeste kwaliteit en uitstraling op uw evenement.

Officiële partner van Nickelodeon

Attractieverhuur YP-Events is exclusief event partner van Nickleodeon. Je huurt bij ons dus uitsluitend de originele Nickelodeon attracties en activiteiten. Ook voor het boeken van Nickelodeon karakters voor meet & greets kun je bij ons terecht. Nieuwsgierig naar de mogelijkheden met Nickelodeon voor jouw evenement? Neem vrijblijvend contact met ons op voor de mogelijkheden of bekijk de Nickelodeon activiteiten die je direct kunt boeken op onze website.

Professionele leverancier voor kinder evenementen

Wij zijn al 15 jaar leverancier van professionele attracties en activiteiten voor de meest uiteenlopende (kinder) evenementen. Wat in 2005 begon met het verhuren van een springkussen is in de afgelopen jaren uitgegroeid tot een professionele speler in de markt met een creatief, origineel en exclusief assortiment attracties en activiteiten. Een traject waarbij veiligheid en kwaliteit centraal staan en één van de belangrijkste aandachtspunten vormen. We gaan altijd nét even verder op het gebied van service, kwaliteit en veiligheid. Als leverancier van de meest spraakmakende attracties in Nederland & België zorgen we voor de absolute wauw-factor. Met ons enthousiaste en gedreven team zijn wij je graag van dienst.